sâmbătă, iunie 22, 2024

Lidl, planuri mari în România. Ce vrea să facă rețeaua de magazine

Retailerul german Lidl, principalul jucător pe piața...

Cod roșu de caniculă. Urmează un weekend incendiar. Hartă emisă de ANM

Alertă de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM)...

Astăzi, 19 septembrie, echipele Termoenergetica termină lucrările din intersecția Șos. Mihai Bravu X Calea Vitan, la Magistrala 2 Sud

Din OrasAstăzi, 19 septembrie, echipele Termoenergetica termină lucrările din intersecția Șos. Mihai Bravu X Calea Vitan, la Magistrala 2 Sud

Termoenergetica a comunicat că lucrările din intersecția Șoseaua Mihai Bravu cu Calea Vitan, de la Magistrala 2 Sud, se vor încheia astăzi, 19 septembrie. Locuitorii din București afectați de aceste întreruperi ar trebui să fie conștienți că furnizarea apei calde ar trebui să fie reluată în cursul acestei nopți.

Echipele companiei finalizează, marți, în intersecția Șoselei Mihai Bravu cu Calea Vitan, lucrările de reparații la Magistrala 2 Sud, acolo unde, la controlul efectuat după oprirea furnizării agentului termic, pentru începerea unui nou șantier POIM, au fost găsite, în zonele adiacente, mai multe avarii, declară Termoenergetica într-o postare pe Facebook.


Conducta magistralei, cu un diametru de 1000 mm, are aproape 50 de ani vechime și a fost pusă în funcțiune în 1975. Galeria în care se afla conducta a suferit o degradare severă, iar lucrările au fost complicate de prezența plăcilor rupte și căzute în galerie. Termoenergetica a folosit un utilaj special pentru operațiunea de aspirare.

În cursul acestei zile (19 septembrie) se estimează finalizarea reparațiilor, urmând ca, în timpul nopții să fie reluată furnizarea agentului termic pentru apă caldă, precizează CMTEB.

Termoenergetica aduce aminte clienților că termenele de reluare a funcționării sistemului sunt estimate înainte ca șantierele să fie deschise și înainte de decopertarea galeriilor.

Finalizarea lucrărilor depinde de complexitatea acestora, care este în directă legătură cu starea de degradare a conductelor, declară Termoenergetica.


AICI puteți consulta lista avariilor înregistrate în rețeaua de termoficare și data/ora estimată pentru reluarea furnizării de căldură.

Clienții Termoenergetica au acces la informații prin intermediul mesajelor preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau pot obține detalii suplimentare la 0800.820.002, precum și prin intermediul aplicației Termoalert.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!, a concluzionat CMTEB.

Conform informațiilor furnizate de aplicația Termoalert la data de marți, 19 septembrie, ora 10:39, starea sistemului este de 80% funcționare normală. Există o deficiență în funcționarea a 0,2% dintre blocuri/imobile, ceea ce înseamnă că 21 de blocuri/imobile din totalul de 9290 sunt afectate. De asemenea, se înregistrează o oprire la 19,7% dintre blocurile/imobile.

Vezi si alte articole...