miercuri, iunie 19, 2024

Astăzi, 22 mai, Radu Mihaiu îi așteaptă pe bucureștenii din Sectorul 2 la o nouă ședință, în Cartierul Ion Creangă

Din OrasAstăzi, 22 mai, Radu Mihaiu îi așteaptă pe bucureștenii din Sectorul 2 la o nouă ședință, în Cartierul Ion Creangă

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a anunțat că miercuri va avea loc o nouă întâlnire cu locuitorii orașului pentru a discuta problemele întâmpinate în zona pe care o administrează. Această întâlnire va avea loc în Cartierul Ion Creangă.

Într-o continuare a practicii recente, Radu Mihaiu va organiza și în această săptămână o întâlnire cu bucureștenii. Cu toate acestea, data programată inițial pentru această întâlnire a fost modificată. În loc să aibă loc joi, primarul a decis să se întâlnească cu locuitorii miercuri, pe data de 22 mai 2024.

Evenimentul este destinat în special rezidenților din zona Cartierului Ion Creangă. Ședința va începe la ora 18:00 și va avea loc pe strada Sportului, la capătul traseului troleului 66. În cadrul acestei întâlniri, locuitorii vor avea ocazia să împărtășească problemele cu care se confruntă în viața de zi cu zi, iar se va căuta împreună soluții pentru acestea.

„Ca și la celelalte întâlniri care au mai avut loc în sector, veți avea ocazia să discutați despre problemele curente și despre cum pot fi ele rezolvate în beneficiul întregii comunități, dar și despre proiectele de viitor”.

Administrația publică a pus la dispoziția cetățenilor interesați de această ședință o serie de subiecte care vor fi discutate în cadrul întâlnirii cu primarul. Aceste subiecte includ: reabilitarea și noua funcțiune a clădirii din str. Nicolae Apostol 71, Parcul Moroeni, sistematizarea cartierului.

În plus față de aceste teme, bucureștenii vor fi informați și despre detalii importante privind proiectele pe care Primăria le are. Vor fi discutate atât proiectele aflate deja în curs de execuție, cât și cele planificate pentru implementare în viitor de către administrația publică.

Primăria subliniază importanța acestei colaborări între cetățeni și instituție pentru a aduce schimbări benefice în Sectorul 2.

Vezi si alte articole...