sâmbătă, iunie 22, 2024

Lidl, planuri mari în România. Ce vrea să facă rețeaua de magazine

Retailerul german Lidl, principalul jucător pe piața...

Cod roșu de caniculă. Urmează un weekend incendiar. Hartă emisă de ANM

Alertă de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM)...

Astăzi, 25 mai 2023, din cauza ceremoniei pentru Ziua Eroilor, în Capitală vor exista restricții de circulație

Din OrasAstăzi, 25 mai 2023, din cauza ceremoniei pentru Ziua Eroilor, în Capitală vor exista restricții de circulație

Brigada Rutieră informează că joi, 25 mai 2023, vor fi impuse restricții de circulație în București cu ocazia unei ceremonii organizate în onoarea Zilei Eroilor. Această ceremonie, care implică participarea forțelor militare și religioase, se va desfășura pe un traseu prestabilit în Capitală.

Restricții de circulație cu ocazia desfășurării unei ceremonii pentru sărbătorirea Zilei Eroilor din 25 mai a.c, transmite Brigada Rutieră București într-un comunicat de presă.

Pe data de joi, 25 mai 2023, între orele 21:00 și 23:30, va avea loc evenimentul intitulat „Ceremonie militară și religioasă cu ocazia sărbătoririi Zilei Eroilor” pe traseul următor:

  • Pornind de la Palatul Cercului Militar Național, traseul va parcurge următoarele străzi și bulevarde: Calea Victoriei, Bd. Regina Elisabeta, Bd. Mihail Kogălniceanu, Piața Operei, Bd. Eroii Sanitari, Str. Prof. Dr. Gheorghe Marinescu, Șos. Cotroceni, Bd. Iuliu Maniu, Bd. Paul Teodorescu, Bd. Timișoara, până la sediul Brigăzii 30 Gardă „Mihai Viteazul”.

Participanții la ceremonie vor utiliza exclusiv prima bandă de circulație în sensul normal de mers.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, traficul rutier va fi restricționat pe Strada Constantin Mille în intervalul orar 19:30 – 22:00. De asemenea, între orele 20:00 și 21:45, traficul rutier va fi restricționat pe Calea Victoriei, în zona Palatului Cercului Militar Național, între Strada Ion Câmpineanu și Bd. Regina Elisabeta.

Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului şi de prevenire a accidentelor de circulație rutieră, astfel solicită conducătorilor de vehicule să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri.
Pietonilor le recomandăm să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o realizeze doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenţia de a traversa, declară sursa citată.

Vezi si alte articole...