joi, octombrie 5, 2023

Astăzi, 31 mai 2023, sunt noi restricții de circulație în Capitală pentru buna desfășurare a evenimentului „Ziua Porților Deschise” pentru copii

Din OrasAstăzi, 31 mai 2023, sunt noi restricții de circulație în Capitală pentru buna desfășurare a evenimentului „Ziua Porților Deschise” pentru copii

După ce ieri, în data de 30 mai 2023, traficul din București a fost puternic afectat de greva profesorilor și de restricțiile impuse pentru desfășurarea marșului, Brigada Rutieră anunță că și astăzi, miercuri, 31 mai 2023, bucureștenii se vor confrunta cu noi străzi închise.

În intervalul orar 08:00 – 15:00, va avea loc evenimentul „Ziua Porților Deschise pentru Copii”. Acesta se va desfășura la sediul central al Ministerului Afacerilor Interne, situat în Piața Revoluției, la numărul 1A, în Sectorul 1. Evenimentul va include:

  • Expoziții de tehnică
  • Expoziții de autovehicule și echipamente speciale
  • Activități interactive

Pentru a asigura desfășurarea corespunzătoare a evenimentului, Brigada Rutieră București a anunțat instituirea restricțiilor de circulație în centrul orașului. În mod specific, traficul va fi restricționat pe Strada Academiei, între Strada Dem I. Dobrescu și Strada Ion Câmpineanu. Această măsură va fi valabilă în intervalul orar 06:00 – 16:00.

Agenții Brigăzii Rutiere București le solicită șoferilor din Capitală să respecte semnalele polițiștilor aflați în teren. De asemenea, li se cere bucureștenilor să conducă cu prudență pentru a evita punerea lor sau a altor participanți la trafic în pericol.

În ceea ce privește pietonii, li se recomandă să circule doar pe trotuare. Cetățenii sunt rugați să traverseze doar în locurile în care există treceri de pietoni, respectând culoarea verde a semaforului și asigurându-se că șoferii au înțeles intenția lor de a traversa strada.

Vezi si alte articole...