sâmbătă, aprilie 13, 2024

Droguri în showbiz. Natalia Mateuț, audiată la DIICOT

Natalia Mateuț, starleta de la Xtra Night...

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul de la Mangalia. Ce urmează acum

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul...

Atac rusesc asupra civililor din Kramatorsk. Salvatorii caută supraviețuitori sub dărămături

ExterneAtac rusesc asupra civililor din Kramatorsk. Salvatorii caută supraviețuitori sub dărămături

Atac rusesc asupra civililor din Kramatorsk. Salvatorii caută supraviețuitori sub dărămături. Rusia a lansat o nouă serie de bombardamente asupra blocurilor civile din Kramatorsk, în estul Ucrainei. Mai multe clădiri au fost distruse în atac.

Atac rusesc asupra civililor din Kramatorsk. Salvatorii caută cu disperare supraviețuitori printre dărămături. Potrivit guvernatorului Vadim Filacikin, o familie de patru persoane, inclusiv adolescenţi de 14 şi 16 ani, se află „probabil” sub ruinele uneia dintre casele lovite.

Atac rusesc asupra civililor din Kramatorsk

„Mai întâi s-a auzit un zgomot puternic, apoi o explozie, iar în cele din urmă ferestrele şi uşile casei noastre au fost smulse de suflul exploziei”, a spus Aleksandr, de 25 de ani, un locuitor al oraşului.

„Eram în hol şi mă jucam cu fiica mea de doi ani şi cu pisica. Cunoaştem persoanele care locuiau în această casă” distrusă, a adăugat el.

Zeci de salvatori sosiţi la locul atacului lucrau la lumina lămpilor şi uneori folosind lopeţi şi propriile mâini pentru a muta resturile, potrivit AFP.

Ultimul oraş important din Donbas aflat sub control ucrainean, Kramatorsk este situat la aproximativ 20 de kilometri de linia frontului, în estul Ucrainei.

De la începutul războiului în urmă cu doi ani, acest oraş a făcut obiectul unor atacuri repetate din partea forţelor ruse. În aprilie 2022, gara din Kramatorsk a fost ţinta unui bombardament soldat cu peste 60 de morţi.

Vezi si alte articole...