sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ateliere gratuite pentru copii și multe alte surprize la West Side Christmas Market

Din OrasAteliere gratuite pentru copii și multe alte surprize la West Side Christmas Market

În curând, va fi inaugurat West Side Christmas Market în Parcul Drumul Taberei. Cu această ocazie, Primăria Sectorului 6 a pregătit o căsuță specială cu ateliere gratuite pentru copii și numeroase alte surprize în cadrul târgului de Crăciun. Autoritățile locale au anunțat că deschiderea evenimentului va avea loc în două zile, oferind astfel bucureștenilor și turiștilor acces la ateliere gratuite pentru copii, roată panoramică, carusel și alte atracții. Persoanele în vârstă, copiii și cei cu dizabilități au început deja să confecționeze decorațiuni de Crăciun pentru a le așeza sub brad.

„Cu mult drag, seniorii migălesc la cluburile dedicate lor tot felul de cadouri pe care le puteți pune sub bradul de Crăciun.
Copiii, dar și persoanele cu dizabilități pe care le avem în grijă creează și ei fel și fel de decorațiuni”, a declarat PS6 pe pagina de Facebook.

„Nu vor avea preț afișat! Fiecare veți lăsa cât considerați. Ei se vor bucura că munca le-a fost apreciată, iar vor că ați făcut o faptă bună și dăruiți cuiva drag un cadou realizat din mânuțe dibace”.

West Side Christmas Market va fi inaugurat la data de 29 noiembrie 2023 și va fi deschis până după Anul Nou.

Evenimentul va include căsuțe, un patinoar, un carusel, o roată panoramică de 33 de metri și o pistă de patinaj. De asemenea, vizitatorii vor avea oportunitatea să interacționeze cu personaje de poveste.

West Side Christmas Market a fost distins cu titlul de cel mai frumos târg de Crăciun din țară în anul precedent, obținând cel mai mare număr de voturi din partea românilor. A înregistrat un număr impresionant de un milion de vizitatori.

Vezi si alte articole...