luni, iulie 15, 2024

Atenție! A fost lansată procedura de consultare pentru: „Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în zonele Ghidigeni, Olteniței, Cheile Turzii și Henri Coandă”

Din OrasAtenție! A fost lansată procedura de consultare pentru: „Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în zonele Ghidigeni, Olteniței, Cheile Turzii și Henri Coandă”

Primăria Capitalei (PMB) a anunțat lansarea procedurii de consultare publică pentru elaborarea documentației necesare achiziționării serviciilor de proiectare și execuție pentru „Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în zonele Ghidigeni, Olteniței, Cheile Turzii și Henri Coandă”. Este vorba despre loturile 2 și 3 ale proiectului „Construire canal interceptor nou pe Șoseaua Olteniței, între colectoarele A1-A3” și „Construire canal Cheile Turzii”.

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a invitat firmele interesate să participe la o ședință tehnică organizată la sediul PMB pe 16 iulie 2024, la ora 10:00. În cadrul acestei întâlniri, reprezentanții companiilor pot:

  • Prezenta propuneri pentru întocmirea documentației de atribuire
  • Oferi estimări privind valoarea lucrărilor
  • Estima termenele de execuție
  • Prezenta alte detalii tehnice

După această întâlnire, firmele interesate vor fi invitate să se înscrie la procedura de achiziție a serviciilor de proiectare și execuție care va avea loc ulterior.

Primarul General a mai precizat:

„Fiecare operator economic poate desemna două persoane de specialitate care să participe la discuții”.

Pentru a participa la această ședință, firmele interesate trebuie să trimită datele persoanelor desemnate. Aceste informații pot fi trimise către Primărie până la data de 15 iulie 2024, ora 16:00.

Adresa de e-mail unde trebuie trimise datele este: cristinadaniela.pop@pmb.ro.

Pentru mai multe detalii referitoare la această consultare publică lansată de Primăria Generală, accesați acest link.

Vezi si alte articole...