luni, iulie 22, 2024

Atenție! În perioada următoare se vor face lucrări de reamenajare în zona Piața Rahova din Sectorul 5

Din OrasAtenție! În perioada următoare se vor face lucrări de reamenajare în zona Piața Rahova din Sectorul 5

Primăria Sectorului 5 a informat rezidenții cu privire la lucrările de reamenajare programate în zona Pieței Rahova în perioada următoare. Administrația publică a scuze locuitorilor din București pentru eventualele neplăceri pe care le vor experimenta pe durata lucrărilor.  Proiectul de modernizare și reamenajare în zona apropiată Pieței Rahova, include următoarele schimbări:

  1. Modernizarea trotuarelor.
  2. Înlocuirea bordurilor.
  3. Reamenajarea generală a zonei.

Societatea, care este subordonată Primăriei Sectorului 5, nu a furnizat informații cu privire la durata estimată a lucrărilor. Cu toate acestea, aceasta a transmis scuze către bucureșteni pentru disconfortul pe care îl pot resimți și a subliniat că această renovare merită efortul, deoarece zona va avea o înfățișare mult îmbunătățită.

„Am început lucrările în zona Pieței Rahova. Ne cerem scuze pentru disconfort, dar zona va arăta frumos în curând”.

Infrastructură S5 S.A. a transmis că va continua lucrările de modernizare și reamenajare în Sectorul 5 al Bucureștiului. Recent, lucrările de modernizare în Parcul Eroilor Sanitari din București au fost finalizate cu succes. Acest proiect, inițiat de primarul Cristian Popescu Piedone, a fost completat într-un interval de 45 de zile, conform informațiilor furnizate de PS5. Îmbunătățirile aduse acestui spațiu verde includ:

  1. Montarea a 130 de bănci.
  2. Repararea fântânii arteziene și a grupului sanitar.
  3. Plantarea a 490 de arbori.
  4. Aducerea a 24.000 de plante pentru a îmbogăți aspectul parcului.
  5. Refacerea completă a gazonului, cu aproximativ 14.000 de metri pătrați de gazon rulat.
  6. Asfaltarea aleii existente.

De asemenea, administrația publică a ținut cont de prietenii necuvântători ai locuitorilor din Sectorul 5 și a creat un loc de joacă special pentru aceștia în cadrul parcului.

Vezi si alte articole...