miercuri, februarie 21, 2024

Atenție! Începând de luni, 12 februarie, mai multe străzi secundare din Sectorul 1 devin cu sens unic

Din OrasAtenție! Începând de luni, 12 februarie, mai multe străzi secundare din Sectorul 1 devin cu sens unic

Este important ca șoferii să fie conștienți că, începând de luni, 12 februarie, mai multe străzi secundare din Sectorul 1 vor deveni cu sens unic. Această informație a fost comunicată de către Administrația Domeniului Public Sector 1, care a publicat lista modificărilor.

„Sensuri unice pe străzile secundare din Sectorul 1”, a transmis Administrația Domeniului Public Sector 1 într-o postare pe pagina de Facebook.

Administrația Domeniului Public Sector 1 continuă programul de îmbunătățire a fluxului de trafic prin implementarea de noi sensuri unice pe străzile secundare din Sectorul 1. Începând de luni, 12 februarie 2024, vor fi introduse următoarele reglementări rutiere:

Sens unic: Aleea de legătură între strada George Călinescu nr.11 și strada Constantin Aricescu nr.18, de la strada George Călinescu nr.18 către strada Constantin Aricescu;
Sens unic: Aleea de legătură între strada Constantin Aricescu nr.6 și strada George Călinescu nr.4, de la strada Constantin Aricescu nr.6 către strada George Călinescu nr.4;
Sens unic: Aleea de legătură între strada Constantin Aricescu nr.50 și strada George Călinescu, de la strada Constantin Aricescu nr.50 către strada George Călinescu;
Sens unic: Aleea de legătură între strada George Călinescu nr.49 și strada Nicolae Constantinescu, de la strada George Călinescu nr. 49 către strada Nicolae Constantinescu;
Sens unic: Strada Mihail Jora, segmentul cuprins între strada Nicolae Constantinescu și strada George Călinescu, de la strada Nicolae Constantinescu către strada George Călinescu.
Aceste modificări au fost aprobate de Comisia Tehnică de Circulație din cadrul Primăriei Capitalei și de Brigada Rutieră București.

„Introducerea sensurilor unice pe aceste străzi se face în baza avizelor tehnice emise de Comisia Tehnică de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului București și Brigada Rutieră București”, declară ADP S1.

Locuitorii din Sectorul 1 al Bucureștiului pot trimite solicitări pentru instituirea de sensuri unice la adresa de e-mail secretariat@adp-sector1.ro.

 

Vezi si alte articole...