miercuri, mai 29, 2024

Atenție! Restricții de circulație și modificări de trasee STB în zona Arena Națională

Din OrasAtenție! Restricții de circulație și modificări de trasee STB în zona Arena Națională

Mâine, 11 mai 2024, va avea loc pe Arena Națională meciul dintre echipele FCSB și CFR Cluj, iar pentru a asigura desfășurarea corespunzătoare a evenimentului, Brigada Rutieră anunță restricții de circulație, iar STB va efectua modificări ale traseelor în zonă.

Meciul de fotbal se va desfășura pe Arena Națională, iar circulația rutieră va fi restricționată pe Bulevardul Pierre de Coubertin, pe porțiunea cuprinsă între Strada Vatra Luminoasă și rondul de la intrarea în stadion.

Începând cu ora 18:00, pasagerii STB trebuie să țină cont că liniile de transport în comun 86, 90, 104 și 143 vor avea trasee modificate: Troleibuzele de pe linia 86 vor circula pe traseul obișnuit între capătul de linie „Dridu” și intersecția Străzii Vatra Luminoasă cu Strada Tony Bulandra, după care traseul se modifică pe ambele sensuri, pe Strada Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.

Troleibuzele de pe linia 90 vor circula pe traseul obișnuit între capătul de linie „Semănătoarea” și intersecția Străzii Vatra Luminoasă cu Strada Tony Bulandra, după care traseul se modifică pe ambele sensuri, pe Strada Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.

Autobuzele de pe linia 104 vor circula pe traseul obișnuit între capătul de linie „Complex Comercial Pantelimon” și intersecția Șoselei Iancului cu Bulevardul Pierre de Coubertin, după care traseul se modifică pe ambele sensuri, pe Șoseaua Iancului, Șoseaua Mihai Bravu, Bulevardul Decebal, după care vor reveni pe traseul actual.

Autobuzele de pe linia 143 vor circula pe traseul obișnuit între capătul de linie „Bucur Obor” și intersecția Străzii Baicului cu Șoseaua Pantelimon, după care traseul se modifică pe Șoseaua Pantelimon, Bulevardul Ferdinand, Bulevardul Gării Obor, până la capătul de linie „Baicului” (corespunzător liniilor 69, 85 și 382), cu întoarcere pe Strada Baicului, Strada Paharnicul Turturea, Strada Dumitru Slugeru, după care vor reveni pe traseul actual.

Restricțiile de circulație pentru meciul de fotbal de pe Arena Națională au fost anunțate de Brigada Rutieră București, iar șoferii sunt sfătuiți să ia în considerare următoarele informații:

Pe Strada Maior Coravu:

Vineri, 10 mai 2024, începând cu ora 22:00, parcarea autovehiculelor va fi interzisă în perimetrul rondului de pe această stradă, în fața intrării în Complexul Arenei Naționale. Sâmbătă, 11 mai 2024, începând cu ora 16:00 și până după încheierea meciului. Pe Bulevardul Pierre de Coubertin, de la intersecția cu Strada Vatra Luminoasă până la intrarea în Complexul Sportiv:

Sâmbătă, 11 mai 2024, începând cu ora 16:00 și până după încheierea meciului. Pe Strada Tony Bulandra:

Vineri, 10 mai 2024, începând cu ora 22:00, parcarea autovehiculelor va fi restricționată în zona intrării din Bulevardul Basarabia a Stadionului Național Arena. Sâmbătă, 11 mai 2024, începând cu ora 16:00 și până după încheierea meciului. Accesul mijloacelor auto va fi restricționat după cum urmează:

În alveola din fața intrării în curtea Complexului Arenei Naționale, dinspre Bulevardul Basarabia, în data de 11 mai 2024, începând cu ora 07:00. Pe Bulevardul Pierre de Coubertin, între Strada Vatra Luminoasă și intrarea în Complexul Arena Națională, în data de 11 mai 2024, începând cu ora 16:00. Rutele ocolitoare recomandate sunt:

Bulevardul Unirii – Strada Lucian Blaga – Calea Dudești – Bulevardul Camil Ressu – Bulevardul Nicolae Grigorescu – Bulevardul Theodor Pallady. Șoseaua Mihai Bravu – Șoseaua Iancului – Șoseaua Pantelimon. Șoseaua Ștefan cel Mare – Șoseaua Colentina – Șoseaua Fundeni. Șoseaua Morarilor – Strada Lucrețiu Pătrășcanu – Strada Constantin Brâncuși – Bulevardul Nicolae Grigorescu – Strada Liviu Rebreanu.

Vezi si alte articole...