luni, iulie 15, 2024

Atenție! Restricții temporare de circulație pe Calea Vitan, între Str. Lunca Banului și Bd. Energeticienilor

Din OrasAtenție! Restricții temporare de circulație pe Calea Vitan, între Str. Lunca Banului și Bd. Energeticienilor

Pe Calea Vitan, între intersecția cu Strada Lunca Banului și Bd. Energeticienilor, în sensul de mers dinspre Splaiul Unirii, vor avea loc lucrări de reabilitare a sistemului de termoficare și măsuri pentru prevenirea riscului de surpare.

Brigada Rutieră București anunță impunerea de restricții temporare de circulație începând de vineri, 28 iunie, până luni dimineață, 1 iulie.

„Restricții temporare de trafic în Municipiul București, anunță Brigada Rutieră”, conform informațiilor transmise de Info Trafic România pe grupul de Facebook „Info Trafic Bucuresti si Ilfov ⚠️”.

Brigada Rutieră anunță instituirea de restricții de circulație pe Calea Vitan, între intersecția cu Strada Lunca Banului și Bulevardul Energeticienilor, pe sensul dinspre Splaiul Unirii. Măsurile sunt necesare pentru a permite deschiderea unui șantier destinat reabilitării sistemului de termoficare, având în vedere starea avansată de degradare a conductelor din zonă și pentru prevenirea riscului de surpare.

Aceste restricții de circulație vor fi în vigoare temporar în intervalul 28 iunie 2024, de la ora 21:00, până la 1 iulie 2024, ora 05:00. În perioada menționată, accesul autovehiculelor pe Calea Vitan, în sectorul menționat, va fi întrerupt.

Pentru a evita această zonă restricționată, traficul rutier va fi deviat pe un traseu alternativ, prin Strada Lunca Banului și Bulevardul Energeticienilor.

„Pentru executarea lucrărilor de reabilitare a sistemului de termoficare, având în vedere gradul avansat de deteriorare a rețelei și pentru preîntâmpinarea riscului surpării, în perioada 28 iunie a.c., ora 21:00 – 01 iulie a.c., ora 05:00, se va restricționa circulația vehiculelor pe Calea Vitan, între Str. Lunca Banului și Bd. Energeticienilor, pe sensul dinspre Splaiul Unirii, urmând ca traficul să fie deviat pe un traseu ocolitor, prin Str. Lunca Banului – Bd. Energeticienilor”, au informat autoritățile.

Polițiștii sfătuiesc șoferii să conducă cu atenție sporită, să mențină o distanță sigură între vehicule pentru a putea frâna în mod corespunzător și să respecte semnificația indicatoarelor temporare de circulație și semnalele polițiștilor rutieri.

 

Vezi si alte articole...