luni, aprilie 15, 2024

Atenție, șoferi! Brigada Rutieră București a reconfigurat intersecția dintre strada Năsăud și Calea Ferentari

Din OrasAtenție, șoferi! Brigada Rutieră București a reconfigurat intersecția dintre strada Năsăud și Calea Ferentari

Brigada Rutieră București a decis să reconfigureze intersecția din Sectorul 5 al Bucureștiului, situată la intersecția dintre Strada Năsăud și Calea Ferentari. Modificările aduse în zonă au fost anunțate în grupul de Facebook „Info Trafic București si Ilfov„.

Astfel, șoferii au fost informați că au intervenit schimbări în intersecția menționată. Acestea includ: anularea semaforului intermitent la dreapta, acordarea permisiunii șoferilor de a vira la stânga (pe Calea Ferentari) de pe prima bandă a străzii Năsăud.

Conducătorii auto sunt îndemnați să circule cu prudență, să rămână calmi și să respecte noile reguli instituite în zonă.

Comunitatea din grup a exprimat în general acordul cu decizia de a elimina semaforul intermitent la dreapta. Iată câteva dintre comentariile lăsate de șoferi:

„Era o nenorocire semaforul ala intermitent, daca erai pieton permanent exista riscul sa te lovească, în special dimineața. Nu dădeau prioritate pietonilor.”
„Noi, românii, nu suntem pregătiți pentru acele semafoare intermitente la dreapta. Mai bine că l-au scos.”

Circulația rutieră în Pasajul Piața Sudului va suferi restricții în următoarele perioade, în scopul efectuării unor lucrări de întreținere: între orele 23:00 și 05:00, de sâmbătă spre duminică (17 spre 18 februarie 2024), circulația va fi restricționată pe sensul dinspre Calea Văcărești către Str. Nițu Vasile; între aceleași ore, de duminică spre luni (18 spre 19 februarie 2024), circulația va fi restricționată pe sensul dinspre Str. Nițu Vasile către Calea Văcărești.

Șoferii sunt sfătuiți să folosească rute ocolitoare pentru a evita zona afectată de restricții.

Vezi si alte articole...