luni, iunie 17, 2024

Atenție, șoferi! Din această noapte vor fi impuse restricții de circulație pe Autostrada A2 București-Constanța

Din OrasAtenție, șoferi! Din această noapte vor fi impuse restricții de circulație pe Autostrada A2 București-Constanța

Începând din această noapte, pe Autostrada A2 București-Constanța vor intra în vigoare restricții de circulație pentru efectuarea unor lucrări. Centrul Infotrafic anunță că aceste restricții vor fi valabile până pe 14 iunie, în intervalul orar 23:00 – 04:00.

Traficul va fi restricționat pe Autostrada A2 București-Constanța, pe timpul nopții, în perioada 10-14 iunie, din cauza lucrărilor la pasajul care traversează autostrada, la kilometrii 11+700 și 15+500.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în perioada 10.06 – 14.06.2024, în intervalul orar 23:00 – 04:00, pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, se execută lucrări de șlefuire și vopsire la pasajul care traversează autostrada, la kilometrul 11+700 metri și la kilometrul 15+500 metri, iar circulația este restriționată în zona lucrărilor”.

Centrul Infotrafic a stabilit rutele ocolitoare pe care le pot folosi șoferii:

Direcția de deplasare București (Bd. Theodor Pallady) – Constanța: Bd. Theodor Pallady – A2, nod rutier km 12 – Centura București DNCB – DN3, Fundulea – A2, Constanța.

Direcția de deplasare Constanța – București: A2 – nod rutier km 15 – DJ301, Cernica – Centura București DNCB.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să conducă cu atenție, să reducă viteza și să respecte indicatoarele și marcajele rutiere din zona lucrărilor semnalizate.

Centrul Infotrafic a transmis că duminică, 9 iunie, în jurul orei 17:20, a avut loc un accident pe Autostrada A2 București-Constanța. Trei mașini s-au ciocnit în apropierea localității Cernica din județul Ilfov. Traficul rutier a fost oprit pe o bandă, îngreunând circulația în zonă.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 16, pe sensul către Capitală, în apropierea localității Cernica, județul Ilfov, a avut loc o coliziune între trei autovehicule, soldată doar cu pagube materiale”.

Vezi si alte articole...