luni, aprilie 15, 2024

Atenție, șoferi! În cursul zilei de astăzi traficul va fi restricționat pe Șoseaua Panduri din Sectorul 5

Din OrasAtenție, șoferi! În cursul zilei de astăzi traficul va fi restricționat pe Șoseaua Panduri din Sectorul 5

Șoferii din București sunt notificați că în cursul zilei de azi traficul va fi restricționat pe Șoseaua Panduri din Sectorul 5. Această măsură a fost adoptată pentru a permite desfășurarea unor lucrări la rețeaua de termoficare a orașului. Potrivit informațiilor distribuite prin intermediul grupului de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”, restricțiile temporare vor intra în vigoare începând de luni, 25 martie 2024, de la ora 11:00.

Acestea vor afecta traficul pe Șoseaua Panduri, la intersecția cu Calea 13 Septembrie (Sector 5). Mai exact, două benzi de circulație din cele patru disponibile în zonă vor fi închise, pe sensul de mers către Bulevardul Tudor Vladimirescu. Brigada Rutieră București a explicat și motivul pentru această decizie:

„În vederea efectuării unor lucrări de modernizare a rețelei de termoficare”.

Pentru a evita blocajele în trafic, șoferii din București sunt încurajați să utilizeze rute alternative sau ocolitoare. Primăria Capitalei a anunțat inaugurarea unui nou șantier destinat modernizării sistemului de termoficare din oraș. Autoritățile locale vor efectua înlocuirea conductelor pe o distanță de aproximativ 8,43 kilometri.

Aceste lucrări sunt parte din proiectul Magistrala Progresu-Berceni. Primarul Nicușor Dan a declarat că, odată finalizate, aceste lucrări vor rezolva problemele de alimentare cu apă caldă și agent termic pentru locuitorii Sectorului 4.

Modernizările vor aduce beneficii în special locuitorilor de pe următoarele străzi și zone: Bulevardul Constantin Brâncoveanu, Șoseaua Giurgiului, Depoul Giurgiului, Drumul Bercenarului, Strada Acțiunii, Intrarea Ciuruleasa, Strada Anghel Moldoveanu, Strada Tudor Gogiu, Strada Orăștie, Strada Ilie Oprea, Strada Luică, Strada Reșița, Strada Uioara, Strada Izvorul Oltului, Aleea Izvorul Oltului.

Acest nou șantier reprezintă Obiectivul 19 dintr-un total de 25 de proiecte finanțate cu fonduri europene nerambursabile.

Vezi si alte articole...