miercuri, februarie 21, 2024

Atenție, șoferi! Începând de vineri, 26 ianuarie 2024, aleea de acces auto către Piața Drumul Taberei va fi reglementată în totalitate

Din OrasAtenție, șoferi! Începând de vineri, 26 ianuarie 2024, aleea de acces auto către Piața Drumul Taberei va fi reglementată în totalitate

Primăria Sectorului 6 îndeamnă șoferii să utilizeze parcarea securizată de la Piața Drumul Taberei, deoarece, începând de astăzi, circulația rutieră pe aleea de acces auto către piață va fi complet reglementată. S-au instalat indicatoare cu mesajul „Oprire Interzisă”.

Începând de vineri, 26 ianuarie 2024, aleea de acces auto către Piața Drumul Taberei va fi reglementată integral prin amplasarea indicatoarelor „Oprire Interzisă”. La finalul săptămânii trecute, Poliția Locală Sector 6 a permis accesul către Piața Drumul Taberei pentru ca operatorul de salubritate să efectueze curățarea și spălarea temeinică a zonei. În curând după aceea, vehiculele au revenit să se parcheze de-o parte și de alta a străzii, afectând astfel circulația în zonă atât pentru pietoni, cât și pentru șoferi.

Odată cu instalarea indicatoarelor, polițiștii vor avea posibilitatea să sancționeze șoferii care parchează în mod neregulamentar în acea zonă.

„De aceea, atunci când veniți la piaţă să vă faceţi cumpărăturile, vă rugăm să folosiţi parcarea publică modernizată de Administrația Comercială Sector 6.
Este supravegheată video, iar accesul se face controlat, prin intermediul barierei. Tariful este de 4 lei/ora, tarifabil la 30 de minute. În total sunt 77 de locuri doar pentru vizitatori”, a mai spus Primăria Sectorului 6.

De asemenea, Primăria Sectorului 6 a comunicat numărul de locuri de parcare disponibile în apropierea piețelor din sector, după cum urmează:

Piața Drumul Taberei: 77 de locuri de parcare destinate publicului larg, la care se adaugă alte două parcări dedicate comercianților, cu un total de 50 de locuri;

Piața Gorjului: 36 de locuri, cu posibilitatea de a parca și pe timp de noapte pe baza unui abonament;

Piața Crângași: 45 de locuri, cu opțiunea de parcare și pe timp de noapte pe bază de abonament;

Piața Valea Ialomiței, pe acoperiș: 45 de locuri, cu posibilitatea de a parca și pe timp de noapte, fără restricții.

Vezi si alte articole...