sâmbătă, februarie 24, 2024

Atenție, șoferi! Nu funcționează bariera CFR de pe Șoseaua Andronache și Șoseaua Petricani. 9 linii STV sunt afectate

Din OrasAtenție, șoferi! Nu funcționează bariera CFR de pe Șoseaua Andronache și Șoseaua Petricani. 9 linii STV sunt afectate

Dacă treceți prin nordul Capitalei astăzi, trebuie să știți că traficul este deosebit de intens. Bariera CFR de pe Șoseaua Andronache și Șoseaua Petricani nu funcționează, afectând astfel 9 linii de autobuze STV.

Serviciul Transport Voluntari a anunțat în dimineața zilei de luni, 22 ianuarie 2024, că există probleme la bariera CFR de la Petricani, afectând traficul și determinând întârzieri semnificative pentru autobuzele STV. Liniile afectate sunt: 449, 459, 416, 450, 460, 468, 469B, 409 și 409B.

„Bună ziua,
Din cauza blocajului rutier cauzat de nefuncționalitatea barierelor la trecea la nivel cu calea ferată de pe Șoseaua Andronache și Șoseaua Petricani, vă aducem la cunoștință faptul că autobuzele societății noastre vor înregistra abateri de la programul de transport.
Traseele afectate sunt 449, 459, 416, 450, 460 468, 469B, 409 și 409B.
Vă mulțumim pentru înțelegere !
Echipa STV”, a declarat Bogdan B, expert al grupului de Facebook „Info Trafic Bucuresti si Ilfov”.

Tot în această dimineață, mai mulți șoferi au semnalat că semafoarele din intersecția de la Șoseaua Petricani cu Fabrica de Glucoză nu funcționează. O șoferiță a relatat că a sunat la 112, iar Poliția i-a comunicat că aceasta nu este o problemă de competența lor, ci că aparține Administrației Străzilor. Ulterior, un alt șofer a menționat că poliția gestionează traficul în intersecție, dar situația rămâne haotică.

Deocamdată nu se cunoaște dacă problema cu sistemul de semaforizare în intersecția de la Petricani cu Fabrica de Glucoză a fost rezolvată.

Vezi si alte articole...