marți, iulie 16, 2024

Atenție, șoferi! Restricții de trafic pe A1, azi, pe sensul dinspre Pitești spre București

ActualitateAtenție, șoferi! Restricții de trafic pe A1, azi, pe sensul dinspre Pitești spre București

Șoferii trebuie să știe că astăzi, pentru câteva ore, vor fi restricții de trafic pe Autostrada A1, pe sensul de mers dinspre Pitești spre București. Centrul Infotrafic anunță că se efectuează reparații ale asfaltului pe mai multe porțiuni de drum.

„Circulație restricționată pe A1 București – Pitești”, anunță Centrul Infotrafic, azi, 25 iunie 2024.

 

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române îi informează pe șoferi că astăzi, între orele 08:00 – 15:00, pe Autostrada A1, pe sensul de mers dinspre Pitești spre București, există restricții de trafic pentru reparații izolate asfaltice, după cum urmează:

Pe tronsonul kilometric 98 – 99, în zona localității Cireșu, județul Argeș, este restricționată a doua bandă;

Între kilometrii 100+500 metri – 101+300 metri, pe raza localității Oarja, județul Argeș, este restricționată prima bandă;

Între kilometrii 45 – 44, pe raza localității Vânătorii Mici, județul Giurgiu, este restricționată prima bandă.

Polițiștii îi sfătuiesc pe șoferi să circule cu atenție sporită și să reducă viteza în aceste zone de lucrări, semnalizând din timp orice intenție de schimbare a benzii de circulație. De asemenea, Centrul Infotrafic informează că astăzi, 25 iunie 2024, între orele 08:30 – 15:00, traficul rutier va fi restricționat pe a doua bandă pe Autostrada A3, pe sensul de mers Turda – Târgu Mureș, pe tronsonul kilometric 07 – 07+500 metri, în zona localității Câmpia Turzii, județul Cluj, pentru lucrări de desfundare a căminelor rigolei mediane.

Șoferii sunt sfătuiți să circule cu viteză redusă în aceste zone.

„Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu viteză redusă în aceste zone, să semnalizeze din timp intenția de schimbare a benzii și să se asigure înainte de efectuarea manevrei!”, a transmis Centrul Infotrafic.

Vezi si alte articole...