marți, iulie 16, 2024

Atenție! Stația „Piața Rahova” a fost mutată temporar, cu aproximativ 50 de metri mai în spate față de stația inițială

Din OrasAtenție! Stația „Piața Rahova” a fost mutată temporar, cu aproximativ 50 de metri mai în spate față de stația inițială

 

STB a anunțat că stația „Piața Rahova” a fost mutată temporar cu aproximativ 50 de metri mai în spate față de locația inițială, din cauza demolării unor chioșcuri de pe Strada Buzoieni în Sectorul 5 al Capitalei. În această nouă locație, autobuzele liniilor 139 și 226 vor opri, respectiv pe sensurile de mers spre Zețarilor și spre depoul Alexandria.

„Autobuzele liniilor 139 si 226 opresc in statia Piata Rahova de pe sensul spre Zetarilor, respectiv spre depoul Alexandria, cu circa 50 de metri mai in spate fata de statia initiala, din cauza dezafectarii unor chioscuri de pe Str. Buzoieni”, a transmis STB într-o postare pe rețeaua X „STB SA Clienti”, fost Twitter.

Ieri, primarul Sectorului 5 s-a deplasat la intrarea pe Strada Buzoieni și a supervizat demolarea mai multor construcții ilegale, amplasate în imediata apropiere de Piața Rahova, chiar în stația STB unde opresc autobuzele liniilor 139 și 226.

Cristian Popescu Piedone le asigură locuitorilor din Bucureștiul din zonă că Strada Buzoieni va beneficia de o reabilitare completă. Proiectul include transformarea într-o zonă de promenadă, amenajarea de noi locuri de parcare și de joacă, precum și plantarea de arbori.

Edilul a estimat că lucrările vor fi finalizate rapid, până la data de 15 august 2024.

„De Sfântă Mărie Mică ne vedem aici și vă arătăm că imposibilul e posibil în Sectorul 5”, a transmis primarul.

Vezi si alte articole...