sâmbătă, aprilie 13, 2024

Droguri în showbiz. Natalia Mateuț, audiată la DIICOT

Natalia Mateuț, starleta de la Xtra Night...

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul de la Mangalia. Ce urmează acum

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul...

Au început înscrierile pentru comercianți la West Side Flower Fest 2024, Târgul de Flori din Sectorul 6

Din OrasAu început înscrierile pentru comercianți la West Side Flower Fest 2024, Târgul de Flori din Sectorul 6

Se apropie West Side Flower Fest 2024, Târgul de Flori din Sectorul 6, înscrierile pentru comercianți au început. Pentru a participa la acest eveniment, comercianții trebuie să completeze formularele de mai jos până pe data de 22 martie. West Side Flower Fest revine și în acest an, între 31 mai și 2 iunie, în Parcul Drumul Taberei și pe Bulevardul Drumul Taberei din Sectorul 6.

„Din 18 martie până pe 22 martie, ora 16.00, vendorii (atât cei care comercializează produse alimentare, cât și cei care au produse non-alimentare și alimentare ambalate) pot completa formularele de mai jos, pentru a putea participa la eveniment”, declară Centrul Cultural European Sector 6.

Programul de înscriere pentru comercianți la West Side Flower Fest 2024 este următorul:

Perioada de înscriere: 18 martie – 22 martie, ora 16:00.
Anunțarea listei finale: joi, 28 martie, ora 16:00.
Documentele necesare pentru înscriere sunt disponibile la următoarele linkuri:

Formularul de înscriere pentru comercianții non-food și produse ambalate este disponibil AICI.
Formularul de înscriere pentru comercianții food este disponibil AICI.
În plus față de formulare, comercianții trebuie să trimită, prin wetransfer.ro, la adresa de e-mail evenimente@primarie6.ro, următoarele documente: copie după CUI, actul constitutiv al firmei, copie după autorizația DSV (pentru comercianții food), actele food-truck-ului (pentru comercianții food), certificat de producător/Atestat meșter popular (doar pentru persoanele fizice), copie după cartea de identitate a administratorului, fotografii cu produsele care urmează să fie vândute, lista de prețuri a produselor.

Dimensiunea fișierelor nu trebuie să depășească 20 MB. Nu se vor lua în considerare documentele trimise la alte adrese de e-mail.

Informații suplimentare privind condițiile de participare, categoriile de comercianți și tarifele pentru fiecare dintre acestea sunt disponibile AICI.

West Side Flower Fest 2024 se desfășoară în intervalul 31 mai – 2 iunie și are următorul program: Vineri, 31 mai: între orele 16:00 și 21:00. Sâmbătă și duminică, 1-2 iunie: între orele 10:00 și 21:00.

 

 

 

Vezi si alte articole...