sâmbătă, aprilie 13, 2024

Droguri în showbiz. Natalia Mateuț, audiată la DIICOT

Natalia Mateuț, starleta de la Xtra Night...

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul de la Mangalia. Ce urmează acum

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul...

Au început lucrările de reabilitare a aleilor din Parcul Cișmigiu

Din OrasAu început lucrările de reabilitare a aleilor din Parcul Cișmigiu

În Parcul Cișmigiu, lucrările de reabilitare a aleilor au început, a anunțat primarul Capitalei, Nicușor Dan, luni, 1 aprilie. Primarul a precizat că lucrările sunt efectuate pe etape și a enumerat progresele realizate până în prezent în acest parc situat vizavi de sediul Primăriei Generale.

Un nou șantier s-a deschis în imediata vecinătate a Primăriei Municipiului București: Primarul Capitalei a anunțat că au început lucrările de reabilitare a aleilor din Parcul Cișmigiu. Lucrările se desfășoară progresiv: odată ce o bucată este finalizată, echipele se mută la următoarea, și tot așa.

„Astăzi am început reabilitarea aleilor din Parcul Cișmigiu. Lucrăm pe porțiuni – pe măsură ce terminăm o bucată, ne mutăm la următoarea și tot așa mai departe”.

Nicușor Dan a subliniat că în Parcul Cișmigiu au fost realizate multiple intervenții până în prezent: Podul Mare a fost reparat. Au fost efectuate reparații la cuvele celor două lacuri. Locurile de joacă au fost renovate. Au fost refăcute țarcurile pentru câini. S-au realizat lucrări de împădurire și plantare de gazon, precum și instalarea pergolelor pentru plantele agățătoare. Puțurile de alimentare cu apă au fost curățate, iar instalațiile de irigații au fost reabilitate, inclusiv înlocuirea tuturor plăcuțelor indicatoare.

Primarul Capitalei a menționat că este planificată și înlocuirea mobilierului urban deteriorat.

„Suntem în Parcul Cișmigiu. Sunt multe lucruri pe care le-am făcut deja aici. Podul Mare, cuvele celor două lacuri, locurile de joacă, țarcurile pentru câini, am plantat gazon, am plantat copaci, pergolele pentru plantele agățătoare, indicatoarele, sistemele de irigații.

Acum am ajuns la alei. O să schimbăm toate aleile din Parcul Cișmigiu, să lucrăm pe bucăți. Azi începem și pe măsură ce terminăm o bucată, ne mutăm în partea următoare”, anunță Nicușor Dan într-un clip video publicat pe pagina de Facebook.

Vezi si alte articole...