sâmbătă, iunie 15, 2024

Bărbat reţinut pentru viol, sechestrare, şantaj şi ameninţare, după ce și-a abuzat luni întregi fosta iubită, în București. Cum o amenința

Din OrasBărbat reţinut pentru viol, sechestrare, şantaj şi ameninţare, după ce și-a abuzat luni întregi fosta iubită, în București. Cum o amenința

Individul din București este suspectat că, după ce a sechestrat, violat şi filmat o femeie cu care avusese o relaţie, a constrâns-o să continue legătura cu el, timp de mai multe luni, ameninţând-o că, dacă refuză, face publice filmările cu ea în ipostaze indecente, transmite News.ro, care citează un comunicat al poliției.

Bărbatul a fost reţinut, sâmbătă, 18 martie, pentru acuzaţiile de viol, lipsire de libertate în mod ilegal, şantaj, violarea vieţii private şi ameninţare.

Faptele au avut loc în urmă cu șase luni, însă abia pe 15 martie femeia violată şi şantajată și-a făcut curaj și a mers să reclame totul la poliţie.

„Secţia 7 Poliţie a fost sesizată de o femeie, cu privire la faptul că, în luna septembrie a anului trecut, un bărbat cu care ar fi avut o relaţie ar fi lipsit-o de libertate în mod ilegal, în timp ce se aflau în locuinţa acestuia, din Sectorul 5, ar fi constrâns-o prin acte de violenţă şi ameninţări să întreţină relaţii sexuale împotriva voinţei sale şi ar fi realizat mai multe materiale video ce o surprind în ipostaze indecente şi denigrante. De asemenea, până la data depunerii plângerii, bărbatul ar fi constrâns-o să nu încheie relaţia, ameninţând-o că va face publice imaginile video, demers pe care l-ar fi îndeplinit la data de 15 martie 2023”, se arată într-un comunicat transmis de poliție.

În plus, femeia susţine că fostul iubit a ameninţat-o cu moartea. Polițiștii au emis împotriva acestuia un ordin de protecţie provizoriu.

Sâmbătă, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie Bucureşti au făcut o percheziţie la locuinţa suspectului. Acesta a fost găsit şi condus la audieri, iar apoi reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de luare a unei măsuri preventive pe termen mai lung.

Foto cu caracter ilustrativ: Profimedia

Vezi si alte articole...