sâmbătă, iunie 22, 2024

Lidl, planuri mari în România. Ce vrea să facă rețeaua de magazine

Retailerul german Lidl, principalul jucător pe piața...

Cod roșu de caniculă. Urmează un weekend incendiar. Hartă emisă de ANM

Alertă de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM)...

Bărbatul din Capitală, care și-a ucis iubita în urmă cu două zile, riscă să fie arestat preventiv

Din OrasBărbatul din Capitală, care și-a ucis iubita în urmă cu două zile, riscă să fie arestat preventiv

Bărbatul din Sectorul 4, care și-a ucis iubita și a lăsat-o în locuința sa, se expune acum riscului de a fi plasat în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, în urma solicitării procurorilor către Parchetul de pe lângă Tribunalul București. La o zi după ce s-a predat poliției, bărbatul în vârstă de 32 de ani, care și-a ucis iubita la el acasă, a fost deja propus pentru arest preventiv de către procurori și va afla decizia judecătorilor în cel mai scurt timp posibil.

Bărbatul ar fi comis crimă în urmă cu trei zile și apoi ar fi călătorit cu trenul spre Galați cu intenția de a se sinucide. Între timp, se pare că și-ar fi schimbat decizia și s-ar fi întors în București pentru a-și recunoaște fapta. Mai mult, acesta a motivat gestul său prin gelozia pe care o manifesta față de iubita sa, pe care o bănuia de infidelitate. După ce a fost reținut și interogat, suspectul va fi prezentat în fața judecătorilor astăzi pentru a se lua o decizie cu privire la arestul preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Gelozia patologică a criminalului a fost confirmată de mai mulți apropiați, care au relatat că acum câțiva ani ar fi omorât câinele tinerei prin asfixiere, lăsându-l închis în mașină, iar ulterior i-ar fi pus cadavrul câinelui în fața ușii. Cu toate acestea, cei doi s-au împăcat de atunci.

Trupul fetei a fost descoperit de către mama acesteia în holul apartamentului bărbatului, situat în Sectorul 4. Mama, speriată, a apelat numărul de urgență 112, dar din păcate, eforturile au fost în zadar, deoarece tânăra murise cu două zile înainte de a fi găsită. Necropsia efectuată la INML a confirmat că tânăra a murit în urma mai multor înjunghieri în diverse părți ale corpului. Drept urmare, fapta comisă de bărbat se încadrează în infracțiunea de omor calificat, care ar putea atrage o pedeapsă cu închisoarea de până la 20 de ani.

Necropsia a demonstrat că tânăra a murit ca urmare a multiplelor înjunghieri primite în diferite zone ale corpului. Astfel, bărbatul se confruntă cu riscul de a petrece până la 20 de ani în închisoare pentru omor calificat.

Vezi si alte articole...