sâmbătă, aprilie 13, 2024

Droguri în showbiz. Natalia Mateuț, audiată la DIICOT

Natalia Mateuț, starleta de la Xtra Night...

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul de la Mangalia. Ce urmează acum

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul...

Barbu, vizită la Amenajarea de Irigaţii Giurgiu Răsmireşti: Pe canalele noi, reabilitate şi cu ajutorul staţiilor de pompare modernizate, aducem apă din Dunăre pentru a iriga circa 76.000 hectare – VIDEO

EconomieBarbu, vizită la Amenajarea de Irigaţii Giurgiu Răsmireşti: Pe canalele noi, reabilitate şi cu ajutorul staţiilor de pompare modernizate, aducem apă din Dunăre pentru a iriga circa 76.000 hectare...

„Investiţii şi lucrări pe canalele de irigaţii! Azi, în judeţul Giurgiu! Se lucrează la reabilitarea canalelor şi a staţiilor de pompare apă de la Amenajarea de Irigaţii Giurgiu Răsmireşti. Alături de colegul meu Marian Mina, deputat de Giurgiu, am mers pe şantier şi am văzut stadiul acestei investiţii complexe, de aproximativ 485 milioane de lei, care se va finaliza în anul 2026”, a scris Florin Barbu, luni pe Facebook.

El a mai spus că „pe canale noi, reabilitate şi cu ajutorul staţiilor de pompare modernizate aducem apă din Dunăre pentru a iriga aproximativ 76.000 de hectare”.

„Aşa cum am promis, reabilitam sistemele de irigaţii şi aducem apă pe canale, fără costuri pentru fermieri!”, a conchis Barbu.

Vezi si alte articole...