sâmbătă, iunie 15, 2024

Bazaar pe Victoriei revine în acest weekend, în București

Din OrasBazaar pe Victoriei revine în acest weekend, în București

Bazaar pe Victoriei revine în București în acest weekend, invitând doritorii să se relaxeze într-un cadru plăcut și să susțină comunitatea locală descoperind produse unice. Evenimentul, organizat de Apolla Events, va avea loc pe 15-16 iunie, în inima Capitalei.

La Bazaar pe Victoriei, micile afaceri sunt promovate și susținute într-un mediu proaspăt și plin de tinerețe. Vizitatorii au ocazia să exploreze produse unice, lucrate cu talent de oameni pasionați. Evenimentul se desfășoară la Victoria Hub (Calea Victoriei 210), oferind bucureștenilor și nu numai posibilitatea de a petrece timp de calitate în una dintre cele mai iubite zone din oraș. Programul începe la ora 11:00 și se încheie la 21:00, iar accesul este gratuit.

Participanții vor avea la dispoziție atât o grădină, cât și un spațiu interior, oferind o atmosferă relaxantă perfectă pentru un weekend plăcut.

Ce pot descoperi participanții: bijuterii, lumânări, decorațiuni (ceramică, rășină, florale), accesorii, cosmetice naturale, picturi, deserturi, haine etc.

Pe toată durata târgului, barul va fi deschis, oferind oportunitatea vizitatorilor de a savura o cafea sau un pahar de vin alb în timp ce susțin comunitatea locală. Bazaar pe Victoriei este un concept de târguri locale marca Apolla Events, prin care micii antreprenori sunt promovați și susținuți.

Vezi si alte articole...