marți, iunie 18, 2024

Benjamin Netanyahu: „Fiecare om din Hamas își va vedea sfârșitul, va fi distrus”

ExterneBenjamin Netanyahu: „Fiecare om din Hamas își va vedea sfârșitul, va fi distrus”

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat miercuri că militanții Hamas au decapitat soldați și au violat femei în atacul lor asupra Israelului, potrivit apnews.

Benjamin Netanyahu, într-un discurs televizat târziu în noapte, a detaliat unele dintre atrocitățile care au avut loc în timpul atacului. El a spus că băieți și fete au fost împușcați în cap și că oamenii au fost arși de vii.

Cel puțin 1.200 de israelieni au fost uciși în atac, care a declanșat un răspuns aprig al Israelului în Fâșia Gaza.

” Oroarea este imensă, fiecare familie în Israel cunoaște pe cineva care a fost victimă. Este teribil să ai pe cineva ars sau măcelărit. Toți luptăm împreună. Unitatea în popor în așa momente dificile arată caracterul nostru.

Ajutor vine din toate țările lumii. Am văzut discursul președintelui Biden. Primim suport internațional. Ca urmare a convorbirii cu Biden vom primi ajutor internațional. Am trecut la ofensivă. Fiecare om din Hamas își va vedea sfârșitul, va fi distrus.

Doresc să întăresc luptătorii care funcționează pe toate fronturile. Vă spun tuturor, poporul Israel trăiește, împreună vom câștiga”, a declarat Beniamin Netanyahu, Prim ministru al Israelului.

Vezi si alte articole...