sâmbătă, aprilie 20, 2024

Bianca Drăgușanu a dezvăluit cât a dat pe dantură, din banii ei!

MedicalBianca Drăgușanu a dezvăluit cât a dat pe dantură, din banii ei!

Bianca Drăguşanu e conştientă că arată bine, dar susţine că a şi investit foarte mulţi bani pentru a avea acest look. „Dantura m-a costat 7.000 de euro. Aveam dinţii crăcănaţi, cu strungăreaţă. Am plătit în rate din banii mei. Mai am şi acid hialuronic în buze”, susţine Drăguşanu.

Bianca Drăgușanu, o femeie independentă!

De altfel, asistenta lui Dan Capatos de la “Un show păcătos” (Antena 1) se consideră o femeie independentă, susţinând că are câştiguri suficient de mari din modă încât să se întreţină singură. Ea spune că acum ia aproximativ 2.500 de euro la o singură prezentare de modă şi că are destul de multe oferte în acest sens. Şi dacă tot o duce atât de bine cu banii, Bianca vrea să facă următorul pas: să-şi cumpere un apartament al ei, în Bucureşti. În prezent, ea locuieşte într-un bloc situat în Cartierul Francez din Capitală, unde, până deunăzi, Botezatu i-a plătit chiria. “Îmi achit singură chiria acum. În urmă cu un an, Bote a plătit jumătate din suma de pe un an, dar acum eu o plătesc. Mă gândesc chiar la programul «Prima casă»! Mi se pare o chestie profitabilă. Acum dau bani pe o chirie care mă seacă, vreau să-mi iau un apartament de 250.000 de euro, este unul cu piscină chiar lângă mine”, a mai spus Bianca pentru Evenimentul Zilei.

Cristea a salvat-o pe autostradă

Deşi spune că încă nu ştie pe cine să aleagă dintre Cătălin Botezatu şi “prinţul” Cristea, se pare că blonda e mai aproape de fotbalist. Weekendul trecut, ea a făcut pană pe autostradă şi a fost salvată, după 5 ore de aşteptare, de dinamovist. “Am făcut pană. Femeile şi maşinile! Mi-am dat seama că nu aveam roată de rezervă şi a trebuit să aştept pe cineva să vină şi să mă ajute”, a spus Bianca pentru replicaonline.ro.

Vezi si alte articole...