luni, iulie 15, 2024

Bianca Drăgușanu își micșorează bustul și buzele: „Femeile naturale sunt mai frumoase!”

MedicalBianca Drăgușanu își micșorează bustul și buzele: „Femeile naturale sunt mai frumoase!”

După ce a efectuat toate intervențiile estetice posibile, Bianca Drăgușanu a ajuns la concluzia că frumusețea naturală este preferabilă, astfel că dorește să reducă dimensiunea sânilor și a buzelor, deoarece consideră că forma pe care a consacrat-o nu mai este la modă. Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai transparente vedete din România, recunoscând întotdeauna atunci când a apelat la îmbunătățiri fizice. Cu toate acestea, în prezent, deși nu regretă transformările pe care le-a făcut, recunoaște că unele dintre ele au fost exagerate.

Într-un interviu extrem de onest, ea admite că a mers prea departe cu unele dintre procedurile la care a apelat. Chiar dacă a fost adesea criticată pentru aceste alegeri, Bianca nu a luat în seamă vorbele lumii și a făcut întotdeauna ajustările pe care și le-a dorit. Cu toate acestea, se pare că acum Bianca Drăgușanu își dorește să obțină un aspect cât mai apropiat de frumusețea naturală. Cu toate acestea, pentru a obține această transformare, va fi necesar să mai facă unele “artificii”.

“Am tendința de a exagera, asta se poate observa în cazul meu!”

„Am mici chestii pe care consider că le-am exagerat, dar nu le regret, pentru că încerc să le corectez. Regretatul meu prieten, Călin Doboș, eram dependentă de el! Și acum am o prietenă foarte bună, care îmi este și prietenă, pe care o stresez lună de lună. Îmi fac drum, zbor la ea, la Cluj, sau vine ea la mine. Este doctorița mea de patru ani, mereu mi-aș face câte ceva și ea mă potolește și spune „Băi, oprește-te”. Zic „Băi, nu mi-am mai făcut o anestezie generală, să mai tai”.

Vorbind de retușuri și exagerări, am tendința de a exagera, se vede pe mine! Dar în exagerarea mea, în momentul de față, îmi doresc să remediez toate lucrurile care mi se par deja exagerate.”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Nu regretă alegerile făcute, dar…: ”Îmi doresc să remediez toate lucrurile care mi se par deja exagerate”
Chiar dacă deja a început demersurile pentru a-și micșora atât buzele, cât și sânii, diva spune că nu regretă nicio clipă deciziile luate în trecut. Toate acestea au contribuit la persoana care a devenit astăzi și au făcut-o să se simtă frumoasă și încrezătoare. Măcar pentru o vreme.

„Mi-am făcut foarte multe lucruri. Majoritatea operațiilor mele estetice sunt unele reușite. Sunt chestii pe care nu le-aș mai face, cum ar fi sânii atât de mari, dar din dorința de a fi mai frumoasă, m-aș mai croșeta.(…)

Nu regret că mi-am făcut buzele mari, pentru că am dat trendul. Nu regret că mi-am scos din buze, din nou, pentru că am dat trendul, toată lumea a început să își scoată din buze. Sunt experiențe care m-au ajutat să fiu o variantă mai bună a mea.”, a continuat blondina.

În ianuarie își micșorează bustul

În final, vedeta spune că a început să înțeleagă din ce în ce mai mult în ce constă frumusețea – naturalul – , dorindu-și și ea să se apropie cât mai mult de această idee. Tocmai din acest motiv, în prima lună din anul 2024 aceasta și-a propus să aibă parte de o schimbare semnificativă la nivelul bustului.

„Acum, da, cred că în ianuarie o să fac o micșorare, pentru că nu se mai poartă. Nu mai este in, este out!

Am început să înțeleg că femeile care o duc mai spre natural sunt mai frumoase. Întotdeauna, naturalul va câștiga în fața superficialității, chiar dacă nu sunt eu în măsură să vorbesc, dar am început să fac lucruri.

Da, micile ajustări te ajută, dar făcute într-un fel în care să nu te dezavantajeze.”, mai spune ea la 41 de ani, mamă a unei fetițe de 7 ani.

Vezi si alte articole...