marți, iunie 18, 2024

Bianca Drăgușanu, păruiala anului cu Claudia Pătrășcanu! Au sărit scântei și insulte!

MedicalBianca Drăgușanu, păruiala anului cu Claudia Pătrășcanu! Au sărit scântei și insulte!

România este gata de de scandal și dezbateri aprinse între două celebrități autohtone! Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu sunt într-un război deschis și și-au aruncat acuze dure unei alteia!

Claudia Pătrășcanu a terfelit-o pe Bianca în ultimul hal!

”Ea crede că-i buricul pământului, jignește jumătate din fetele din România, femei frumoase, deștepte, naturale și care au realizat ceva în țara asta. Cine este asta? Ce face asta? Ia două rochii de la turci, din bazar de la Mehmet, și le vinde, zice că-s creațiile ei”, a spus Claudia Pătrășcanu, iar Bianca a turbat!

Bianca, croșeu de dreapta declarativ!

„Uitați cine vorbește despre mine! Haideți să vă spun și eu ce poate unii dintre voi nu știți. Această singură ”mamă de copii” de pe planetă mă jignește de mai bine de 7 luni fără ca eu să fi fost vreo secundă motivul divorțului ei sau problemelor pe care le are. Și că tot îi plac procesele si plimbările București – Constanța, o aștept din nou în instanță pentru calomnie. Apropo, cred că știe cine sunt și cu ce mă ocup real, cred că știe că sunt imaginea unor brand-uri cunoscute, iar afacerea mea o cunoaște destul de bine”, a scris Bianca pe Instagram.

„Această femeie a reacționat ca o femeie plină de ură, gelozie și invidie, este dovada prostiei întruchipate. O analfabetă frustrată și geloasă. Cred că este disperată pentru că acest bărbat chiar mă iubește și reacția ei vine în urma faptului că am primit o mie de trandafiri. Iar ea este singură și amărâtă.”

Dacă nu știe cine sunt, îi spun eu. Eu sunt o femeie care are proiecte în televiziune de peste 18 ani. Mă pregătesc să mă întâlnesc și eu cu ea în instanță, cu toate că eu sunt o femeie foarte ocupată, comparativ cu ea.Are probleme grave la mansardă, asta e părerea mea. Mi se pare și penibilă, și amuzantă. Nu am energie să mă cert cu ea, e prea proastă pentru Universul ăsta. E proastă rău de tot. E incultă, a devastat-o gelozia, frustrarea”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Vezi si alte articole...