miercuri, februarie 21, 2024

Bianca Drăguşanu se laudă cu operaţiile estetice. Atac direct la Loredana Groza

MedicalBianca Drăguşanu se laudă cu operaţiile estetice. Atac direct la Loredana Groza

Bianca Drăguşanu vorbeşte deschis despre operaţiile estetice suportate şi atacă vedetele care le ascund. De această dată, ţinta atacului a ajuns interpreta Loredana Groza.

Bianca Drăguşanu a trecut recent printr-o nouă operaţie estetică. Vedeta în vârstă de 41 de ani nu s-a sfiit niciodată să vorbească despre intervențiile pe care le are.

Bianca Drăguşanu şi-a făcut lifting facial

Bianca Drăgușanu a suferit o nouă operație estetică la nivelul feței pentru care ar fi scos din buzunar 11.000 de euro, scrie cancan.ro.

Bianca Drăguşanu

Vedeta a stat 7 ore pe masa de operație și a fost nevoită să poarte cagulă pentru a ascunde „urmările” intervenției. Chiar dacă unii oameni au judecat-o pentru alegerile sale, ea a fost mereu asumată.

În ciuda comentariilor răutăcioase, blondina și-a asumat mereu deciziile pe care le-a luat. Nu a ascuns niciodată numărul de operații pe care le-a făcut. Mai mult decât atât, le condamnă pe cele care nu recunosc faptul că au trecut pe la cabinetul medicului estetician.

Loredana Groza, făcută de ruşine

De această dată Bianca Drăguşanu a atacat-o pe Loredana Groza.

Bianca Drăguşanu

„Eu sunt curajoasă și asumată. Eu nu spun că mă dau cu cremă de gălbenele și d-astea. Niciodată… Sau să zic ca Loredana Groza că nu am liftinguri, operații estetice, nu am nicio intervenție, nu cunosc botoxul, nu beau, nu fumez, nu pierd nopțile, fac yoga…

Adică, în tinerețe era foarte bătrână… Dar să fim sinceri, majoritatea dintre noi, și dau și exemple: Adelina, eu, Loredana… în tinerețe eram bătrâne. Dar eu sunt sinceră, recunosc. Păi eu câștig bani din cum apar, normal că mă fac…

Dacă aș câștiga bani din ouă, mi-aș face fermă. M-aș face găină. Dar care e situația? Eu recunosc. Unele zic că își fac rinoplastie că nu respiră bine… Băi, mă lași?! De aia le fac de trei ori…”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Fanatik.

Cum se simte Bianca Drăguşanu după operaţie

Fosta prezentatoare TV este în plin proces de recuperare.

„Sunt bine… Mă recuperez și eu, cum pot. Faptul că sunt umflată, sunt vânătă. Dar trece.

De la o zi la alta este spectaculoasă revenirea. Eu mi-am făcut un lifting… Dar când să îl fac, la 60 de ani, la ce mai îmi trebuie atunci?! Îl fac acum, cât sunt tânără. Arătam de 35, acum sunt de 25. Acum sunt în proces de update, ca la telefon.

Mă chinuiesc să dorm. După anestezia generală s-au modificat, un pic, lucrurile. Aștept să îmi revin la normal. Dar văd că îmi ia o perioadă. Am stat în anestezie generală 10 ore, m-au tot bibilit.”, a precizat Bianca Drăgușanu.

Vezi si alte articole...