sâmbătă, februarie 24, 2024

Biletele pentru SAGA 2024 au fost puse în vânzare! Zeci de artiști internaționali și DJ vor concerta la ROMAERO în iulie

Din OrasBiletele pentru SAGA 2024 au fost puse în vânzare! Zeci de artiști internaționali și DJ vor concerta la ROMAERO în iulie

SAGA, cel mai mare festival de muzică electronică din București, va avea loc în perioada 5-7 iulie 2024, la Aeroportul Internațional București-Henri Coandă.

Evenimentul va reuni peste 150 de artiști internaționali și locali, printre care Armin van Buuren, ARTBAT, Dennis Lloyd, James Hype, Loreen, Nico Moreno și Raye.

Bilete sunt deja disponibile pentru achiziție, la următoarele prețuri: abonament 3 zile General Access: 440 lei; abonament 3 zile General Access Under 21: 357,50 lei; abonament 3 zile General Access Plus: 605 lei; abonament 3 zile VIP: 880 lei

Abonamentele General Access și General Access Under 21 oferă acces la cele 6 scene ale festivalului. Abonamentul General Access Plus oferă, în plus, acces la cozi speciale pentru intrare și acces la scenele Ravepit și Techno Stage. Abonamentul VIP oferă toate beneficiile abonamentului General Access Plus, precum și acces la zona specială de la scena principală.

Tichetele care permit accesul doar la una dintre zilele festivalului vor fi puse în vânzare la o dată ulterioară.

Ediția din 2023 a festivalului SAGA a fost marcată de o serie de probleme de organizare, care au nemulțumit participanții.

Principalele nemulțumiri au fost cozile lungi la intrarea în festival, la punctele de alimentație și la concerte; distanța mică dintre scene, care a dus la o suprapunere a sunetelor; absența unor artiști de pe afiș, printre care Lil Nas X, Sickick și Wiz Khalifa; imposibilitatea de a retrage banii rămași pe brățările de acces.

Cozile lungi au fost o problemă majoră, în special la intrarea în festival, unde oamenii au așteptat și mai mult de două ore. De asemenea, cozile la punctele de alimentație și la concerte au fost dese și lungi, ceea ce a dus la frustrarea participanților.

Distanța mică dintre scene a fost o altă problemă, care a afectat experiența auditivă a participanților. Muzica se auzea de la o scenă la alta, ceea ce a făcut dificilă urmărirea concertelor în liniște.

Absența unor artiști de pe afiș a fost o lovitură majoră pentru organizatori, care au fost nevoiți să anunțe vestea abia în zilele în care aceștia urmau să urce pe scenă.

De asemenea, participanții s-au plâns că nu au putut retrage banii rămași pe brățările de acces. Aceștia au fost nevoiți să meargă la sediul organizatorilor pentru a-și recupera banii, ceea ce a fost o problemă pentru cei care plecau din oraș imediat după festival.

Organizatorii festivalului SAGA au promis că vor lua măsuri pentru a îmbunătăți organizarea ediției din 2024.

Vezi si alte articole...