luni, mai 20, 2024

Acord strategic de colaborare între Romarm și un producător american de drone militare și civile

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, prin intermediul...

Europa, sub tot mai multe amenințări. Ce conflicte vor lovi „Bătrânul Continent”

Afirmația retorică a președintelui francez Emmanuel Macron,...

Blocul Național Sindical, protest în fața Guvernului

Din OrasBlocul Național Sindical, protest în fața Guvernului

BNS a organizat un protest în Piața Victoriei, iar participanții se deplasează acum către Piața Constituției. Ca urmare, linia 205 a fost deviată pe sensul spre Piața Unirii, conform anunțului făcut de Societatea de Transport București. Brigada Rutieră informează că sunt restricții de circulație pe o bandă de circulație. Linia 205 a revenit la traseul său normal pe Calea Victoriei după aproximativ o oră de deviere.

„Linia 205 funcționează normal pe Calea Victoriei. Deviere: 60 min. (12:00- 13:00)”.

Pe pagina de Twitter a Societății de Transport București s-a transmis că linia 205 are un traseu deviat în direcția spre Piața Unirii. Manifestanții se deplasează în marș către Piața Constituției, traversând Calea Victoriei.

„Autobuzele liniei 205 circula deviat pe sensul spre Piata Unirii, pe Bd. Lascăr Catargiu, Bd. Ghe. Magheru, Bd. Nicolae Bălcescu, Bd. I.C. Brătianu. Cauza: miting pe Calea Victoriei”.

Protestul are următorul program:

Între orele 12:00 și 13:00, participanții se deplasează către Ministerul Finanțelor pe banda I de circulație, pe traseul: Piața Victoriei – Calea Victoriei – Pod Națiunile Unite – Bd. Națiunile Unite – Bd. Libertății – Piața Constituției.

Între orele 13:00 și 14:45, adunarea publică se mută în parcarea din Piața Constituției.

Între orele 14:45 și 15:00, se încheie defluirea totală a participanților.

BNS organizează protestul în fața Guvernului, alături de cele 29 de federații afiliate. Mitingul din fața Guvernului României se desfășoară sub sloganul „Respect pentru muncă și cei care muncesc! Lucrătorii din România nu mai vor să fie cobaii experimentelor fiscale!”, conform informațiilor de la Antena 3 CNN.

Participanții merg în marș către Ministerul Economiei, Ministerul Muncii și cel al Finanțelor, exprimând nemulțumiri legate de nivelul ridicat al taxelor pe salarii.

„În contextul protestului pe care îl vom organiza luni, 13 mai 2024, în fața Guvernului României, sub sloganul „Respect pentru muncă și cei care muncesc! Lucrătorii din România nu mai vor să fie cobaii experimentelor fiscale!”. Blocul Național Sindical atrage atenția asupra sistemului fiscal din România a cărui situație este alarmantă și necesită o atenție imediată”.

Vezi si alte articole...