miercuri, mai 31, 2023

Brad Pitt știe să respecte bătrânii! Gest caritabil înduioșător făcut pentru vecinul de 105 ani!

MedicalBrad Pitt știe să respecte bătrânii! Gest caritabil înduioșător făcut pentru vecinul de 105 ani!

Brad Pitt, gest de milioane pentru vecinul său nonagenar! Actorul de la Hollywood a făcut, încă o dată, dovada inimii sale mari și a faptului că nu se lasă impresionat de celebritatea sa. Brad Pitt a ajutat un vecin în vârstă de 105 ani și i-a făcut o ofertă greu de refuzat.

Brad Pitt arată că știe să se poarte cu bătrânii!

Cassandra Peterson, actrița din filmul „Elvira, Mistress of the Dark”, a povestit despre momentul în care Brad Pitt a ajutat un bătrân în vârstă de 90 de ani, în anul 1994. Actorul cumpărase o proprietate în Los Angeles, în valoare de 1,7 milioane de dolari și bătrânul locuia într-una dintre casele din împrejurimi. În loc să-l evacueze, Brad Pitt i-a făcut o ofertă pe care acesta nu a putut să o refuze. Bătrânul avea voie să locuiască în casa lui până la finalul vieții sale.

„A fost foarte frumos din partea lui. Soția bătrânului murise, așa că John a rămas să locuiască acolo. Știu că Brad i-a permis să stea în casa sa, fără să plătească chirie. A fost și un pic amuzant pentru că John a trăit până la 105 ani.”, a povestit Cassandra Peterson, actrița din „Elvira, Mistress of the Dark”.

Brad Pitt este cunoscut pentru implicarea sa în cauzele umanitare și pentru actele sale de caritate. Acesta a donat sume importante pentru construirea de locuințe pentru persoanele fără adăpost și a jucat un rol important în salvarea victimelor dezastrelor naturale, cum a fost cutremurul din Haiti.

Fanii lui Brad Pitt au fost încântați să afle despre gestul său impresionant și au lăudat inima mare a actorului de la Hollywood. El rămâne una dintre cele mai iubite și respectate personalități din lumea showbiz-ului internațional și un exemplu de urmat pentru toți cei care își doresc să ajute semenii.

 

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro