joi, noiembrie 30, 2023

Bucătăriile grădinițelor din Sectorul 1 se modernizează. Iată cum arată bucătăria Grădiniței nr.44 de pe Strada Bârlogeni nr.24

Din OrasBucătăriile grădinițelor din Sectorul 1 se modernizează. Iată cum arată bucătăria Grădiniței nr.44 de pe Strada Bârlogeni nr.24

Grădinițele din Sectorul 1 se află în proces de modernizare, conform anunțului făcut de către Primăria Sectorului 1. Clotilde Armand a prezentat imagini cu una dintre bucătăriile care a fost complet renovată și echipată cu electrocasnice noi de ultimă generație. De asemenea, mobilierul și obiectele sanitare au fost înlocuite în cadrul acestei renovări.

„Primăria Sectorului 1 a investit masiv în renovarea și modernizarea completă a acesteia”, declară primarul Sectorului 1.

Primarul Armand a făcut cunoscut faptul că Primăria Sectorului 1 a implementat condiții moderne în spațiile destinate preparării hranei în grădinițele din sector. Prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook, Clotilde Armand a prezentat imagini cu bucătăria de la Grădinița nr.44, situată pe Strada Bârlogeni nr.24, care a fost complet renovată și echipată.

„După ce zeci de ani aici a fost gătită hrana pe echipamente uzate moral, iar mobilierul bucătăriei era învechit, Primăria Sectorului 1 a investit masiv în renovarea și modernizarea completă a acesteia”, spune Clotilde Armand.

Mai precis, s-au efectuat înlocuiri complete ale vechilor electrocasnice cu echipamente profesionale de ultimă generație și s-au achiziționat mobilier nou și obiecte sanitare. Primarul Armand a subliniat importanța faptului că Primăria Sectorului 1 investește nu doar în construirea de noi unități de învățământ sau extinderea celor deja existente, ci și în asigurarea securității alimentare a copiilor mici.

„Bucătării moderne înseamnă condiții de prepararea a hranei ce respectă în totalitate normele sanitare și de igienă”, a concluzionat Clotilde Armand.

Lucrările la cea mai mare creșă din Sectorul 1 continuă, conform anunțului făcut săptămâna trecută de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului S1 pe pagina de Facebook.

Această creșă extinsă este amplasată pe Strada Pajura nr. 15A și va avea o capacitate totală de 220 de locuri destinate celor mai mici copii. Clădirea este compusă din trei corpuri separate, dar conectate între ele, astfel încât să ofere toate facilitățile tehnice și dotările necesare pentru îngrijirea copiilor cu vârsta de până la trei ani.

„Șantierul a fost deschis pentru consolidarea, remodelarea, supraetajarea și extinderea unei construcții vechi din anii ’80, cu o capacitate insuficientă cerințelor de azi. Finalizarea lucrării este programată pentru luna mai a anului viitor, dar facem eforturi pentru a grăbi inaugurarea noii creșe”, a transmis DGASPC S1.

Vezi si alte articole...