sâmbătă, iulie 20, 2024

Bucureștenii din Sectorul 4 își pot cumpăra blocatoare automate de parcare. Prețul? Uimitor de mare!

ActualitateBucureștenii din Sectorul 4 își pot cumpăra blocatoare automate de parcare. Prețul? Uimitor de mare!

Direcția Mobilitate Urbană a transmis o notificare către locuitorii Sectorului 4 din București, oferindu-le oportunitatea de a achiziționa blocatoare automate pentru parcare, deoarece un nou lot este disponibil. În ciuda acestei inițiative, surprinderea a fost mare în rândul oamenilor, având în vedere prețul ridicat al acestor dispozitive. Modelul de blocator este oferit la suma de 1.248,31 lei. O persoană a întrebat ironic pe internet: „E din aur?”.

Sunt disponibile 1.000 de noi blocatoare automate!
Pentru deținătorii locurilor de parcare de reședință, important de știut este că Direcția Mobilitate Urbană pune la dispoziția doritorilor un lot nou de blocatoare, declară Mobilitate Urbană Sector 4 într-o postare pe pagina de Facebook.


Departamentul de Mobilitate Urbană al Sectorului 4 anunță că prețul unui blocator automat de parcare disponibil în prezent este de 1.248,31 lei. Această sumă acoperă atât costul de achiziție, montajul și configurarea dispozitivului, cât și cheltuielile de operare, inclusiv TVA.

Cetățenii din Sectorul 4 al Bucureștiului care sunt interesați să procure blocatoare automate de parcare trebuie să fie informați că prețul trebuie achitat în două etape. Prima plată, în valoare de 400 de lei, se efectuează la validarea cererii (precomandă), în timp ce diferența până la suma totală de 1.248,31 lei se achită la momentul instalării dispozitivului.

De asemenea, se oferă un beneficiu suplimentar: o garanție extinsă de 49 de luni pentru produs.

Odată achiziționat, dispozitivul rămâne în proprietatea dumneavoastră, iar pentru o perioadă de 49 de luni veți beneficia și de garanție, declară sursa citată.

Informații despre aceste dispozitive, descrise drept „printre cele mai performante”:

Aceste dispozitive sunt echipate cu o carcasă confecționată dintr-un material polimeric întărit cu fibră de sticlă, conferindu-le rezistență și durabilitate. Ele dispun de un braț dotat cu un cod QR rezistent la șocuri și impact, care este echipat cu un detector de prezență a vehiculului. De asemenea, sunt prevăzute cu o motorizare electrică, controlabile prin intermediul unei telecomenzi și alimentate de un acumulator reîncărcabil. Persoanele interesate să achiziționeze aceste dispozitive sunt îndrumate să viziteze site-ul oficial al Direcției Mobilitate Urbană Sector 4, accesibil AICI, sau să folosească aplicația mobilă „Primăria Sector 4”.

Vezi si alte articole...