luni, decembrie 11, 2023

Bucureștenii din Sectorul sunt invitați la o nouă întâlnire cu Radu Mihai, joi, 21 septembrie

Din OrasBucureștenii din Sectorul sunt invitați la o nouă întâlnire cu Radu Mihai, joi, 21 septembrie

Radu Mihaiu a făcut un anunț pe pagina sa de Facebook, invitând bucureștenii să se alăture unei întâlniri care va avea loc joi, pe data de 21 septembrie, în Piața Milan Rastislav Štefánik (fosta Piața Italiană). Evenimentul va începe la ora 18:00.

În cadrul acestei întâlniri, vor fi discutate mai multe subiecte de interes pentru locuitori, precum:

  1. Curățenie și control în zonă.
  2. Sistematizarea străzilor.
  3. Modernizarea infrastructurii rutiere.
  4. Planificarea zilelor festive în cartier.

De asemenea, în Parcul Florilor din Sectorul 2 au fost recent amenajate trei terenuri noi de baschet, iar primarul Radu Mihaiu îi încurajează pe locuitori să vină în acest parc pentru a-și petrece timpul liber și pentru a practica sportul.


Terenurile au fost recent amenajate, iar administrația locală a Sectorului 2 îi încurajează pe locuitori să le utilizeze pentru a face exerciții fizice și pentru a se bucura de activități sportive.

Parcul Florilor are trei terenuri noi de baschet 3×3. Au fost amenajate de curând şi îşi aşteaptă iubitorii de joc şi mişcare.


Primăria a subliniat că inițiativa pentru amenajarea noilor terenuri de baschet a venit de la locuitori, care au exprimat dorința de a avea aceste facilități sportive în cadrul discuțiilor cu primarul Radu Mihaiu. Iată mesajul transmis de primar:

În toate întâlnirile cu cetățenii pe care le-am avut, a apărut recurent nevoia de mai multe locuri pentru făcut sport. Am inaugurat anul trecut un teren de baschet extraordinar de popular în parcul Morarilor, pe lângă terenul mare de fotbal și cele de mini-fotbal.
Mă bucur că am reușit în această toamnă să deschidem încă 3 terenuri pentru baschet 3×3, de data asta în parcul Florilor. Toate disponibile la liber. Pentru că mai mult sport înseamnă mai multă bunăstare. Haideți acolo, s-ar putea să ne întâlnim!

Vezi si alte articole...