joi, februarie 22, 2024

Bucureștenii vor putea petrece seara de Revelion în aer liber, în Parcul Titan, a anunțat Robert Negoiță

Din OrasBucureștenii vor putea petrece seara de Revelion în aer liber, în Parcul Titan, a anunțat Robert Negoiță

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, informează că și în acest an, locuitorii din București vor avea posibilitatea să sărbătorească Revelionul în aer liber, în Parcul Titan. El adaugă că în seara de 31 decembrie 2023, începând cu ora 20:00, va avea loc o petrecere în aer liber în acest parc.

„Tradițiile frumoase continuă!

Și de această dată, vom sărbători trecerea în noul an la mega petrecerea în aer liber din Parcul Titan.

#RevelionInAerLiber #Revelion2024”

În noaptea de Revelion, pe scena evenimentului din Parcul Titan din Sectorul 3 vor susține spectacole următorii artiști: Smiley, Irina Rimes, Holograf, Bitză, Cobzality, Alexia, Sasha Lopez.

Participanții care aleg să-și petreacă Revelionul în Parcul Titan vor avea parte și de un impresionant foc de artificii. Intrarea la eveniment este gratuită. Într-un anunț anterior din data de 14 decembrie, primarul Robert Negoiță dezvăluia o altă surpriză pentru bucureșteni, și anume o petrecere de Revelion printre palmieri la Hala Laminor. Pe pagina târgului de Crăciun, au fost anunțate următoarele:

„Vom mânca bine, vom bea fără măsură, vom asculta și dansa pe muzică bună la cea mai frumoasă petrecere a comunității noastre. Cântă Voltaj. Vom avea invitați pe cei de la Voltaj, dar și o super trupă Yolo Band care vă vor face să stați la mese doar când mâncați. Mâncarea și băutura au fost testate gustativ de organizatorii târgului, pornind pe scară ierarhică de la big boss până la fata de la bilete și concluzia a fost că sunt foarte bune. Meniul este conceput de un chef recunoscut la nivel național. Spațiul de desfășurare al Revelionului aflat în zona scenei de teatru va fi încălzit suplimentar”.

Biletele au fost disponibile exclusiv pentru achiziționare directă începând cu data de 15 decembrie, de la casierie. Cu toate acestea, cele 1.500 de locuri disponibile au fost rapid ocupate, iar în aceeași zi, organizatorii au anunțat că nu mai sunt disponibile bilete. Deschiderea casieriei a avut loc la ora 11:00, iar un locuitor din București a relatat că, la ora 13:30, a aflat că nu mai sunt bilete disponibile.

„Au mai adus bilete după 11:30, eu la 13:30 am prins tura doi de NU MAI AVEM BILETE”.

Vezi si alte articole...