sâmbătă, aprilie 20, 2024

Bucureștii din sectorul 6 pot folosi aplicația eSector6 pentru a-și plăti taxele

Din OrasBucureștii din sectorul 6 pot folosi aplicația eSector6 pentru a-și plăti taxele

Primăria S6 anunță că, de acum înainte, cetățenii din sectorul S6 al Capitalei pot plăti taxele și impozitele locale utilizând aplicația eSector6.

„E foarte simplu și rapid să plătești taxele și impozitele, chiar din propria casă, cu ajutorul aplicației de mobil #eSector6. Tot ce trebuie să faci e să o descarci din Google Play sau App Store, să îți creezi un cont și să introduci datele unui card valid”.

Pentru a utiliza cât mai ușor aplicația, Primăria Sectorului 6 a publicat, pe pagina sa de Facebook, un ghid video cu pașii care trebuie urmați pentru a putea plăti taxelor și impozitelor, cu explicații. Ghidul video pentru inițializarea aplicației #eSector6 se găsește AICI.

Totodată, Primăria S6 precizează că pot folosi această aplicație persoanele fizice care locuiesc sau care au bunuri în Sectorul 6.

Atenție! Pot fi plătite doar taxele debitate pe rol, NU și alte tipuri de taxe, precum cele extrajudiciare sau de buletin. În plus, suma afișată trebuie plătită integral. Aplicația nu dispune de opțiunea de a depune doar o parte din sumă.

Vezi si alte articole...