sâmbătă, decembrie 9, 2023

Bucureștiul a început să fie împodobit cu luminițe de Crăciun. Până la sfârșitul lunii, toate arterele importante din Capitală vor împodobite

Din OrasBucureștiul a început să fie împodobit cu luminițe de Crăciun. Până la sfârșitul lunii, toate arterele importante din Capitală vor împodobite

Compania Municipală Iluminat Public București a început deja să monteze decorațiuni  de Crăciun în anumite zone ale orașului. Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, aduce vești bune pentru locuitorii orașului: procesul de instalare a decorațiunilor pentru iluminatul festiv din această iarnă a început.

Compania Municipală Iluminat București a început deja să plaseze luminile pe Bulevardul Unirii, Bulevardul Lascăr Catargiu, Bulevardul Regele Mihai I al României și Șoseaua Kiseleff. Primarul a asigurat că până la data de 30 noiembrie 2023, toate arterele principale din Capitală vor fi împodobite.

„Până pe 30 noiembrie, când va fi aprins iluminatul festiv, vor fi împodobite toate artele principale din Capitală”.

Pe lângă ornamentele și luminițele din stocul anilor precedenți, anul acesta vor fi adăugate și noi elemente de decorațiune. În acest sens, Compania Municipală Iluminat Public are în desfășurare două proceduri pentru achiziția și închirierea unor decorațiuni suplimentare, aflându-se în etapa de evaluare a ofertelor. Nicușor Dan a dezvăluit și data la care va fi inaugurat Târgul de Crăciun din București, și anume 30 noiembrie 2023, chiar de Sfântul Andrei.

Târgul va funcționa până pe 26 decembrie 2023, în Piața Constituției. Evenimentul se află la cea de-a XVI-a ediție. Primarul a făcut un apel luna trecută către operatorii interesați să se înscrie pentru a participa ca expozanți la acest eveniment oficial al Capitalei dedicat sărbătorilor de iarnă.

Vezi si alte articole...