miercuri, februarie 21, 2024

Bulevardul Magheru din București a intrat în reparații. Ce alte bulevarde centrale vor mai fi afectate de lucrări și cât durează

Din OrasBulevardul Magheru din București a intrat în reparații. Ce alte bulevarde centrale vor mai fi afectate de lucrări și cât durează

Primarul Capitalei, Nicușor, Dan, a anunțat vineri, 7 iulie, pe Facebook, că Bulevardul Magheru a intrat în reparații și că Administrația Străzilor București asfaltează și trasează marcajele rutiere, fără alte detalii.

Contactat de Libertatea pentru precizări suplimentare, directorul Administrației Străzilor București, Marian Bârgău, a spus că lucrările din centrul Bucureștiului, pe partea de carosabil, se desfășoară doar noaptea și că vor dura aproximativ o lună, în funcție și de condițiile meteo. Lucrările la trotuare se vor face și ziua.

Trei bulevarde principale vor fi afectate de lucrări în perioada următoare, a explicat el: Magheru, Bălcescu și Catargiu.

„Noi am început de la Universitate, aseară s-a lucrat pe Bulevardul Gheorghe Magheru, urmează Bulevardul Nicolae Bălcescu și Bulevardul Lascăr Catargiu, unde vom intra și pe trotuare, rondul de la Romană și mai avem și portiuni de trotuare adiacente, cum ar fi în fața hotelului Lido”, a spus directorul Administrației Străzilor.

El a precizat că nu vor fi făcute reparații totale pe cele trei bulevarde, ci doar „reparații curente”.

Motivul pentru care a fost nevoie să se intervină este acela că „asfaltul era degradat, învechit”, a adăugat Marian Bârgău pentru Libertatea.

Vezi si alte articole...