vineri, martie 31, 2023

Cabral, moment stânjenitor în supermarket: „Să mă mai creadă cineva că sunt băiat cuminte”

Din OrasCabral, moment stânjenitor în supermarket: „Să mă mai creadă cineva că sunt băiat cuminte”

Cabral a avut parte de un moment stânjenitor într-un supermarket din București. Prezentatorul de la PRO TV a povestit fanilor să întâmplarea de care a avut parte.

Cabral este cunoscut că are un simț al umorului foarte bine dezvoltat, iar de multe ori ajunge în situații care stârnesc hohote de râs. Prezentatorul de la PRO TV a fost cu fiica sa cea mică, Namiko, la cumpărături, unde a avut parte de un moment stânjenitor.

Soțul Andreei Ibacka a fost complimentat de către o doamnă, care se afla și ea la coadă la casa de marcat, iar ce a urmat este de neimaginat. Dialogul dintre ei a fost relatat de Cabral pe una dintre rețelele de socializare.

Vedeta de la PRO TV a ajuns să fredoneze ultima melodie a lui Connect-R chiar aproape de urechea doamnei care îl complimentase.

„M-a nenorocit Connect-R!

Mă pun la coadă. În fața mea o doamnă pe la vreo 35, așa, drăguță.

Se întoarce o dată spre mine, zâmbește. Zâmbesc și eu, spun politicos:

– Bună dimineața!

Îmi răspunde la fel.

După un minut se întoarce iar spre mine. Îmi zâmbește iar și spune:

– Faci copii foarte frumoși.

Zâmbesc și eu, ușor stânjenit, îi mulțumesc.

Mai trec 30 de secunde, se întoarce din nou și zice:

– Să nu înțelegi greșit, nu vreau copii cu tine…

Dau din cap a prost, nu luasem în calcul o eventuală propunere, că știu cum se fac și mă cam grăbesc spre muncă… plus că aveam pe mine chiloții ăia jerpeliți.

Trec încă 30 de secunde și – după ce m-a terorizat Namiko cu 800 de repeat-uri – îmi vine Connect-R în cap.

Așa că în timp ce mă aplec să pun rucsacul jos, deci ajung cu gura relativ aproape de urechea doamnei, fredonez inconștient, mult prea tare:

– Hai lasă-mă să te ating, ting, ting, ating, ting, ting… pe piele!

Na, să mă mai creadă cineva că sunt băiat cuminte…!

”, a povestit Cabral pe Facebook.

Cabral s-a întors la PRO TV

După o pauză de câteva luni, Cabral a revenit pe micul ecran. Au reînceput filmările pentru show-ul „Ce spun românii”. După o scurtă vacanță, timp în care telespectatorii PRO TV s-au bucurat de show-ul „Batem palma?”, Cabral s-a întors pregătit să cunoască noi familii simpatice dornice să răspundă la tot felul de întrebări nebune.

„Iată că după o pauză de câteva luni ne întoarcem, la aceeași oră, cu același Ce Spun Românii. Ne-a prins bine pauza, revenim cu mai multă energie, cu familii și mai simpatice, cu întrebări… și mai nebune. Dar nu numai. Când am intrat în pauză, ne-a luat prin surprindere faptul că cei de-acasă au făcut un frumos tărăboi. Nu ne așteptam la așa manifestare de dragoste, la atâtea complimente și solicitări de a reveni pe sticlă. Ne onorează și ne responsabilizează enorm cele scrise de oameni în perioada asta și, mai presus de toate, ne fac să revenim la 18:00 cu sentimentul că munca noastră este apreciată. Sper să fie bine, suntem gata să aflăm cu toții, cu zâmbetul pe buze, ce spun românii…”, a spus Cabral. 

Din 2015 și până acum, peste 1900 de echipe au jucat în emisiunea „Ce spun românii”. 102 familii au ajuns în finală, iar 58 dintre ele au câștigat marele premiu în valoare de 20.000 de lei. De-a lungul celor 8 ani, Cabral a adresat peste 18.000 de întrebări, dintr-un total de 35.400 de întrebări testate în sondajele echipei de producție. Răspunsurile au generat premii în valoare totală de aproape 1.5 milioane de euro! Cele 1701 ediții au fost filmate în 453 de zile și au cumulat peste 4.500 de ore de material video brut.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro