miercuri, mai 31, 2023

Când a realizat Carmen de la Sălciua că trebuie să se întoarcă la Dumnezeu? „Când am văzut cât bine îmi face sufletește!”

MedicalCând a realizat Carmen de la Sălciua că trebuie să se întoarcă la Dumnezeu? „Când am văzut cât bine îmi face sufletește!”

Carmen de la Sălciua a dezvăluit despre momentul în care a simțit nevoia de a urma cuvântul lui Dumnezeu. Artista a făcut mai multe declarații despre credința sa și a împărtășit gândurile sale pe rețelele sociale.

Carmen de la Sălciua a vrut liniște!

Într-un răspuns dat unui fan curios, Carmen de la Sălciua a mărturisit că a realizat importanța de a urma cuvântul lui Dumnezeu atunci când a simțit liniște și împlinire spirituală. Ea a adăugat că a trecut prin multe momente dificile în viață, dar a învățat să le privească ca pe o oportunitate de creștere și dezvoltare personală. Artista a recunoscut că aceste experiențe i-au ajutat să devină o persoană mai înțeleaptă și mai profundă din punct de vedere spiritual.

„Când am văzut cât bine îmi face sufletește, o apropiere din ce în ce mai profundă față de El! Au existat momente în care aveam probleme și mă bucuram că le am… lucruri care pentru majoritatea oamenilor e o adevărată nebunie! În probleme… te smerești, devii înțelept și cel mai important… te apropii de Dumnezeu”, a scris cântăreața pe InstaStory.

Carmen de la Sălciua: „Infidelitatea dacă o ierți… trebuie să o și uiți!~

Un alt subiect adus în discuție a fost infidelitatea în căsătorie. Carmen de la Sălciua a fost întrebată de un fan dacă crede că infidelitatea poate fi iertată într-o relație conjugală. Ea a subliniat că, înainte de a putea ierta, este important să poți uita actul de infidelitate. Artista a exprimat că uitarea unui astfel de aspect pare imposibilă, deoarece odată ce ai fost înșelat, vei trăi mereu cu suspiciune și vei fi mereu pe urmele partenerului.

„Infidelitatea dacă o ierți… trebuie să o și uiți! Ceea ce după mintea mea este imposibil! Poate mai sunt cazuri care uită și trec mai departe! Bravo lor dacă pot face asta… însă vei trăi precum un DETECTIV!”, a transmis cântăreața pe atunci.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro