luni, aprilie 15, 2024

Când va fi înmormântată Mioara Roman. Oana a anunțat data și locul: „Cei care doresc să își ia rămas bun de la mama”

MedicalCând va fi înmormântată Mioara Roman. Oana a anunțat data și locul: „Cei care doresc să își ia rămas bun de la mama”

Oana Roman a făcut public într-un comunicat recent detalii privind ceremonia de înmormântare a mamei sale, Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman. Decesul mamei sale s-a produs la vârsta de 83 de ani, după ce a luptat cu problemele de sănătate. Mioara Roman s-a stins din viață în noaptea de 22 spre 23 februarie, la un azil din Snagov, unde era internată de mai mulți ani. Stopul cardio-respirator survenit în timpul somnului a fost fatal, medicii fiind neputincioși în încercarea de a-i salva viața.

Oana Roman a comunicat public locul și data înmormântării mamei sale, oferind astfel posibilitatea celor care doresc să își ia rămas bun de la aceasta să își planifice participarea la ceremonie.

„Pentru toți cei care doresc să își ia rămas bun de la mama. Va fi depusă mâine, duminică, 25 februarie, la ora 14, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, strada Cavafii Vechi nr. 6. Slujba de înmormântare va avea loc la aceeași biserică luni, 26 februarie, ora 14. Înmormântarea va avea loc după slujbă, la cimitirul Reînvierea, strada Reînvierii nr. 4”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

„Va fi dusă cu o limuzină de lux, iar slujba va fi oficiată de patru preoți”

Oana Roman a avut câteva dorințe în ceea ce privește înmormântarea mamei sale. „Oana și-a dorit cel mai mult ca eu să o fac frumoasă pe mama ei pe ultimul drum, pentru că a fost o femeie frumoasă. Îi vom face un procedeu care se numește tanatoestetică funerară, o procedură de reconstrucție”, a mai spus „Regina Întunericului”.

La înmormântarea Mioarei Roman vor fi foarte multe flori albe, așa cum își dorește fiica ei. De asemenea, slujba va fi oficiată de patru preoți. „Pentru funeralii, Oana a solicitat foarte multe flori albe, un munte de flori albe, se vor împarți foarte multe pachete pentru persoanele nevoiașe.

Va fi dusă cu o limuzină de lux, iar slujba va fi oficiată de patru preoți”, a mai spus Gabriela Lucuțar, pentru Click!. Despre Mioara Roman Mioara Roman a fost profesor universitar de limba arabă, fosta soție a fostului premier Petre Roman. Cei doi au divorțat în anul 2007, după 34 de ani de căsnicie, după ce politicianul a început o relație cu o femeie mai tânără decât el, Silvia Chifiriuc.

Vezi si alte articole...