luni, iulie 22, 2024

Carambol cu 5 mașini în București, la intersecția Dorobanților cu Ștefan cel Mare

Din OrasCarambol cu 5 mașini în București, la intersecția Dorobanților cu Ștefan cel Mare

În urmă cu puțin timp, în intersecția dintre Calea Dorobanților și Șoseaua Ștefan cel Mare din Sectorul 1 al Capitalei, în apropiere de Restaurantul Perla, a avut loc un carambol în care au fost implicate 5 mașini, conform relatărilor martorilor. Incidentul a fost raportat de un șofer în jurul orei 09:20 pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”.

„Carambol de 5 mașini la Perla (intersecția Dorobanților cu Ștefan cel Mare)”.

În urma acestui incident, traficul din zona respectivă a fost afectat, generând congestii. Astfel, șoferii din Capitală sunt sfătuiți să ocolească zona pe cât posibil pentru a evita blocajele. Carambolul în care au fost implicate cele 5 vehicule s-a produs la intersecția dintre Calea Dorobanților și Șoseaua Ștefan cel Mare.

La aproximativ 09:43, un alt șofer a menționat că vehiculele se află încă pe banda 3, destinată virajului la stânga. Fotografiile de la fața locului arată că mașinile au suferit avarii semnificative.

Conform aplicației mobile de navigație GPS „Waze”, la fața locului sunt prezente echipaje de poliție pentru a investiga circumstanțele în care s-a produs impactul. Aceasta este harta actualizată a aplicației:

Pentru a preveni accidentele, șoferii sunt îndemnați să conducă cu prudență. Este crucial ca aceștia să păstreze întotdeauna o distanță de siguranță față de ceilalți participanți la trafic, pentru a putea opri în condiții de siguranță în caz de necesitate.

Vezi si alte articole...