sâmbătă, iunie 15, 2024

Care este programul la concertele Coldplay din perioada 12 și 13 iunie, de pe Arena Națională

Din OrasCare este programul la concertele Coldplay din perioada 12 și 13 iunie, de pe Arena Națională
Accesul la concertele Coldplay programate pentru 12 și 13 iunie de la Arena Națională începe la ora 17:44.
Publicul este rugat ia în considerare zona de unde și-a achiziționat biletele, verifice harta locației evenimentului și evite aglomerația.
Emmer va urca pe scenă la aproximativ 18::30, Maisie Peters va urca pe scenă la aproximativ 19::30, iar concertul Coldplay va începe la aproximativ 20::30.

Programul este orientativ și poate fi modificat din cauza naturii evenimentului live.

Organizatorii încurajează vizitatorii ia în considerare zona în care și-au achiziționat biletele pentru a evita potențialele blocaje în trafic. Prin urmare, participanții ar trebui consulte descrierea evenimentului și harta de mai jos.

Bulevardul Basarabia (Stand, Tribune, Pachet Kubik Experience, SuperSolis Experience, SuperSolis Experience) Strada Maior Ion Coravu (Standing Room, Box, Tribuna M, Tribună, Pachet Ultimate Spheres Experience, Floris Experience Early Experience, Kaotica Experience Early Experience, Kaotica Experience Scaune Calypso) Boulevard Pierre de Coubertin (Sală în picioare, Tribune) Pentru deținători de bilete VIP în Ultimate Spheres Experience, Floris Early Entry Experience, Kaotica Lounge Experience, categoriile Kubik Experience, Supersolis Experience și Calypso, trebuie consultați informațiile referitoare la programul personalizat care corespunde pachetului pe care l-ai rezervat.

Sursa foto: EMAGIC/Facebook

 

Aceste informații vor fi trimise la adresa de e-mail pe care ați folosit-o pentru a cumpăra biletul. Posesorii de bilete Infinity își pot ridica biletele de la casa de bilete Blavaldur Basarabia. Veți avea nevoie de confirmarea primită prin e-mail pe platforma de bilete și de un act de identitate valabil. Zona Maior Ion Cravu este deschisă publicului în ambele zile și a fost special amenajată pentru timpii de așteptare.
Intrarea la concert se face pe baza unui bilet valabil până la finalul evenimentului, oferit unei singure persoane, o singură dată.  Dacă părăsiți zona și doriți intrați din nou, va trebui cumpărați un nou bilet. Același lucru este valabil și pentru suporturile de brățară.
 Biletele și brățările trebuie păstrate pe toată durata concertului.
De asemenea, spectatorii trebuie aibă un act de identitate valabil. Din cauza efectelor de iluminare și sunet, accesul nu este recomandat copiilor sub 12 ani. Copiii de toate vârstele trebuie cumpere un bilet cu preț întreg pentru acces. Minorii cu vârsta sub 16 ani sunt admiși numai dacă sunt însoțiți de un adult.
Transport la Concert Primăria Bucureşti a anunţat înfiinţarea a două linii de transport şi a două linii de transport suplimentare.
În ambele zile, de la 16: 00 la 20: 30 și de la 22: 45 la 00: 30, transportul până la stadion se va efectua cu autobuze electrice, troleibuze cu conducere autonomă și autobuze hibride.
De la ora 12: 00 până la finalul evenimentului, vor fi baruri, food trucks, standuri de marfă și multe altele.

 

Vezi si alte articole...