miercuri, decembrie 6, 2023

Care mamă a câștigat „amuleta salvatoare”? Ce intenționează să facă cu ea?

MedicalCare mamă a câștigat „amuleta salvatoare”? Ce intenționează să facă cu ea?

Mamele din casa Mireasa au preparat zacuscă și au participat la emisiunea „Super Neatza,” unde borcanele lor cu bunătăți au fost evaluate de jurați. Una dintre mame a primit un premiu valoros în acest context.

Mamele au fost recunoscute și apreciate pentru zacuscăle delicioase pe care le-au gătit. Doamna Anina, care a recunoscut că nu este pricepută la pregătirea zacuscăi, a adăugat un bilet în borcanul ei, creând astfel o „zacuscă din cuvinte.” Pentru creativitatea sa, doamna Anina a fost recompensată cu un premiu special: ocazia ca Bia și Robert să petreacă o noapte împreună.

Pe lângă aceasta, mamele au câștigat și o ieșire la cafea, iar doamna Maria a primit o amuletă ca recunoaștere a faptului că a preparat cea mai bună zacuscă.

„Vă ofer ceva foarte important. Ceva foarte prețios. Este unul dintre cele mai de preț daruri din casa Mireasa. Vă ofer o amuletă pe care să o folosiți pentru cine vreți dumneavoastră începând de săptămâna viitoare. Pentru orice concurent vă doriți să-l salvați de la eliminare.

Doamna Maria a primit o amuletă salvatoare la Mireasa

La Mireasa Capriciile Iubirii doamna Maria a spus că va folosi amuleta pentru Adrian, dacă va fi nevoie:

„Am primit o amuletă cu care pot să îl salvez pe Adi dacă va fi nevoie vreodată”, a spus doamna Maria.

„Deci v-ați hotărât! Nu vreți să salvați pe altcineva!”, a spus Paula Chirilă.

„Sau pe atcineva în caz de…”, a spus doamna Maria

„În caz de iubita lui”, a completat Paula Chirilă.

Vezi si alte articole...