luni, iulie 15, 2024

Care sunt arterele din Sectorul 2 pe care se va face curățenie în luna iulie

Din OrasCare sunt arterele din Sectorul 2 pe care se va face curățenie în luna iulie

Primăria Sectorului 2 a comunicat cetățenilor lista străzilor pe care se va efectua curățenie în luna iulie. Pentru a permite o curățenie eficientă și pentru a asigura igienizarea completă până la bordură, șoferii sunt rugați să nu parcheze mașinile pe carosabil.

Administrația publică a Sectorului 2 a anunțat că operațiunile de curățenie a arterelor din sector vor continua și în luna iulie. Această activitate a fost inițiată în luna aprilie, iar echipele de salubrizare se ocupă atât de străzi cât și de marile bulevarde.

Primăria Sectorului 2 a precizat că operatorul va interveni atât cu utilaje mecanizate, cât și manual.

„🚍🫧🧹Pentru a curăța până la bordură și de pe trotuare praful și mizeria, operatorul de salubritate intervine atât cu utilaje mecanizate, cât și cu personal”.

Pentru a permite intervenția rapidă și eficientă a echipelor de salubrizare, șoferii din București sunt rugați să nu parcheze mașinile pe carosabil în zonele unde Primăria va efectua curățenie în zilele specificate.

Primăria a comunicat următorul calendar pentru intervențiile de curățenie planificate în luna iulie:

Pe 4 iulie 2024: Bulevardul Ferdinand, segmentul între Gara de Est și Șoseaua Mihai Bravu, direcția către Mihai Bravu.

Pe 11 iulie 2024: Șoseaua Pantelimon, între Strada Ion Heliade Rădulescu și intersecția cu Șoseaua Iancului, direcția către Parcul La Lalele.

Pe 18 iulie 2024: Șoseaua Pantelimon, între Parcul La Lalele (la intersecția cu Șoseaua Iancului) și Strada Ion Heliade Rădulescu, direcția către Piața Obor.

Pe 25 iulie 2024: Șoseaua Pantelimon, între Bulevardul Chișinău și Cora Pantelimon, direcția către Hipermarketul Cora.

Primăria subliniază importanța implicării cetățenilor în menținerea curățeniei în sector și le mulțumește celor care contribuie la păstrarea curățeniei, evitând aruncarea deșeurilor pe jos.

„🚮Contăm și pe susținerea voastră pentru un mediu mai curat. Mulțumim tuturor celor care folosesc coșurile și nu aruncă gunoiul pe jos!”

Vezi si alte articole...