sâmbătă, aprilie 13, 2024

Droguri în showbiz. Natalia Mateuț, audiată la DIICOT

Natalia Mateuț, starleta de la Xtra Night...

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul de la Mangalia. Ce urmează acum

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul...

Care sunt opţiunile extreme ale lui Vladimir Putin, în viziunea lui Zelenski

ExterneCare sunt opţiunile extreme ale lui Vladimir Putin, în viziunea lui Zelenski

Care sunt opţiunile extreme ale lui Vladimir Putin, în viziunea lui Zelenski. Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, spune că Vladimir Putin mai are doar două opțiuni – să ajungă în boxa acuzaților la Curtea de la Haga sau să fie asasinat.

Care sunt opţiunile extreme ale lui Vladimir Putin, în viziunea lui Zelenski. Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, spune că Vladimir Putin mai are doar două opțiuni – să ajungă în boxa acuzaților la Curtea de la Haga sau să fie asasinat de unul dintre complicii săi.

Președintele ucrainean a făcut declarația în timpul Conferinței pentru Securitate de la Munchen, după o săptămână dominată de căderea orașului ucrainean Avdiivka în mâinile invadatorilor și de uciderea lui Aleksei Navalnîi, într-un lagăr din Siberia.

Care sunt opţiunile extreme ale lui Putin, în viziunea lui Zelenski

„După moartea lui Aleksei Navalnîi, este absurd să-l mai consideri pe Putin ca pe un presupus șef de stat legitim.

Este doar un ucigaș care își menține puterea prin corupție și violență”, a declarat liderul de la Kiev.

Cel mai activ și mai longeviv opozant al lui Vladimir Putin, Aleksei Navalnîi, a murit într-un lagăr rusesc din Siberia, după ani de zile de carceră grea.

Vladimir Putin

Foto: Profimedia Images

Zelensky a participat, săptămâna aceasta, la Conferința de Securitate de la München, în Germania, alături de alți lideri mondiali, pe măsură ce invazia Ucrainei, de către Rusia, se intensifică din nou, aparent.

Ucrainenii au început să îşi retragă trupele din orașul asediat Avdiivka, în această săptămână, cu un anunț oficial făcut în acest sens, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Vezi si alte articole...