joi, mai 23, 2024

Carmen Negoiță a încins Internetul! Fosta soție a lui Ionuț Negoiță, goală în public la 43 de ani!

MedicalCarmen Negoiță a încins Internetul! Fosta soție a lui Ionuț Negoiță, goală în public la 43 de ani!

Carmen Negoiță a dat lovitura pe internet! Fosta doamnă Negoiță a pozat goală pușcă pentru un proiect împotriva body shaming-ului și bullying-ului emoțional. Imaginile au făcut senzație pe contul ei de socializare, unde și-a uimit fanii și urmăritorii. Carmen Negoiță a declarat că este important să ne acceptăm corpul și să luptăm împotriva discriminării.

De ce a pozat nud Carmen Negoiță?

„Chiar dacă am fost mereu sigură pe mine, mi-a luat mult timp să învăț ce înseamnă să fii femeie și încă mai învăț. Maturizarea precoce și intrarea în energia masculină m-a ținut mult timp departe de a înțelege ce înseamnă corpul femeii. Când am rămas gravidă, vedeam cum corpul meu se modifica, dar nu știam de ce.

Am învățat totul singură, mi-am cumpărat cărți și mi-am promis că eu voi vorbi cu copiii mei deschis despre toate aceste lucruri. Nu trebuie să ne rușinăm de corpul nostru, chiar dacă nu este perfect și nu trebuie să acceptam părerile celorlalti ca fiind valorile noastre. Dar nici nu trebuie să ignoram faptul ca un corp sanatos aduce beneficii atat din punct de vedere al sanatatii, cat si al self esteem-ului.”

Carmen Negoiță, o femeie de afaceri de succes!

Dar asta nu este totul! Carmen Negoiță, în vârstă de 43 de ani, este o femeie de afaceri de succes, care are propriul blog și a fost prezentă pe micile ecrane în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil”. Fosta soție a lui Ionuț Negoiță s-a alăturat proiectului F.A.C.E, inițiat de celebrul Vali Bărbulescu, și a ales să lupte împotriva prejudecăților nefondate și a discriminării.

Carmen Negoiță a dezvăluit că are două afaceri împreună cu mama și cu sora ei, o afacere cu preparate raw-vegan și una cu import de acoperitoare de sol. Vedeta a mai spus că parte din veniturile sale vin din activitatea în mediul online, iar cealaltă parte din afacerile de familie. Fosta doamnă Negoiță este un exemplu de femeie puternică și independentă, care își urmează visurile și luptă împotriva prejudecăților.

„Vin din mai multe locuri, parte din blogging, parte din firmă. Am predat şi nişte cursuri, la un moment dat, pe zona de healthy fast cooking şi câteva cursuri despre garderoba de bază. Acum pregătesc un proiect care o să surprindă, pentru că e pe un domeniu total diferit de ce am făcut până acum, dar care sper să fie de ajutor pentru toate femeile, să le facă viaţa mai uşoară”, a mai spus ea

Vezi si alte articole...