miercuri, februarie 28, 2024

Casa Temporară a Căsătoriilor de la Hala Laminor este pregătită să-i primească pe viitorii miri

Din OrasCasa Temporară a Căsătoriilor de la Hala Laminor este pregătită să-i primească pe viitorii miri

Casa Temporară a Căsătoriilor din Laminor Love Wonderland (Hala Laminor) este complet pregătită să primească cuplurile proaspăt logodite. Primarul Robert Negoiță a distribuit primele imagini ale altarului, ale drumului pe care mireasa va merge și ale zonei dedicate familiilor, pe rețelele de socializare.

Bucureștenii care doresc să-și oficializeze legătura pot opta pentru ceremonia de căsătorie organizată în cadrul evenimentului Laminor Love Wonderland, organizat de Primăria Sectorului 3 la Hala Laminor. În plus, administrația publică a pregătit o opțiune și pentru cei care doresc să experimenteze atmosfera specială a evenimentului, fără să fie nevoie să se căsătorească în mod oficial. Este vorba despre căsătoriile de o zi.

Prin urmare, autoritățile locale au amenajat un decor special pentru cupluri. Aria destinată ceremoniilor de căsătorie este decorată cu trandafiri roz, iar pentru rudele celor care doresc să-și oficializeze relațiile, temporar sau permanent, a fost pregătită o zonă dedicată.

Robert Negoiță a transmis un mesaj pe Facebook, alături de o serie de imagini cu această locație specială:

„Aici vor spune “Da!” îndrăgostiții care s-au decis să facă oficial pasul cel mare, dar și cuplurile care vor să testeze propunerea noastră: Căsătoriile de o Zi”.

Prin aceeași postare, primarul Sectorului 3 a comunicat că cei care participă la ceremoniile de căsătorie de o zi vor fi automat înregistrați într-o tombolă.

„Dincolo de distracția pe care o vor avea garantat, pregătim și o mega surpriză. 🎁O tombolă cu super premii care s-ar putea să-i convingă să vină și pe bune la Starea Civilă în curând”.

Tragerea la sorți pentru această tombolă va avea loc în prima zi a Târgului Național de Nuntă, Ghidul Miresei, care se va desfășura la Hala Laminor începând cu data de 23 februarie 2024.

Evenimentul Laminor Love Wonderland își va deschide porțile marți, 13 februarie 2024. Bucureștenii vor putea vizita acest târg până la începutul primăverii, mai precis până în data de 3 martie 2024.

Vizitatorii se vor bucura de o serie de concerte, iar printre artiștii care vor urca pe scenă se numără: Ștefan Bănică, Loredana, Horia Brenciu.

Intrarea la eveniment este gratuită.

Vezi si alte articole...