joi, iulie 18, 2024

Cât de apropiată este relația dintre Victor Cornea și fetițele Andreei Bălan?

MedicalCât de apropiată este relația dintre Victor Cornea și fetițele Andreei Bălan?

Andreea Bălan: O familie fericită și un iubit nou cu care strălucește! Victor Cornea jonglează cu cariera și iubirea pentru a fi mereu lângă cei dragi. Citește mai departe pentru a descoperi cât de strâns legate sunt inimile lor și cum își petrec momentele de relaxare împreună!

Victor Cornea: Mister Succes și Dragoste! De la meciuri de tenis pe mapamond la tandrețea familiei. Sacrificiul este cheia performanței, iar el o stăpânește! Înțelege balanța dintre globetrotter și partener devotat. Cum stă treaba cu legătura sa cu piticele Andreei Bălan? Ei bine, Victor se asigură că este o prezență activă în viața lui Andreea, dar și în a micuțelor Clara și Ela. Imaginile de pe social media nu mint: inimile lor bat la unison!

Dragoste cu aer de poveste! Revenire triumfală la aeroport după US Open, Andreea Bălan și fiicele sale erau în culmea fericirii în așteptarea jucătorului de tenis Victor Cornea. Iubirea lor a fost imortalizată într-o zi de cumpărături la mall, cu micuța ținându-se strâns de mână cu Victor – o dovadă că apropierea dintre ei crește cu fiecare zi. Așa că nu e nicio surpriză că acesta nu este primul episod când apare în poze adorabile alături de fetițe. Dar să vorbim puțin despre începuturile lor pasionale: întâlnirea lor a fost departe de a fi obișnuită. Într-o lume unde alții dau târcoale marilor eforturi pentru sufletul pereche, Andreea a găsit drumul spre inima lui Victor printr-o simplă postare pe social media. Scânteia lor a aprins flacăra iubirii, iar de acolo totul s-a transformat într-o poveste de vis!

Am fost la tine în emisiune și am vorbit despre spiritualitate. Atunci când s-a făcut liniște și am putut să vorbesc așa vreo 2 minute despre spiritualitate și voi m-ați ascultat. Eu am decupat acel filmuleț, l-am pus pe Instagram și s-a viralizat, a făcut 1.5 milioane (nr. de vizionări). El fiind pe spiritualitate și trezit spiritual, a ajuns acest filmuleț la el în feed-ul de Instagram că el nu mă urmărea.

Pur și simplu mi-a lăsat un mesaj ”Felicitări, Andreea, ești genială”. Eu de obicei nu răspund la mesajele bărbaților care îmi scriu ”Ce frumoasă sunt”, că nu mă interesează. Când mi se scrie să mă cucerească, nu mă interesează, nu răspund. Nu consider că trebuie să mă agăți pe Instagram, nu e locul potrivit. Acestui mesaj am răspuns tocmai pentru că avea legătură cu spiritualitatea și apoi am început să vorbim”, a declarat Andreea Bălan la Xtra Night Show.

Vezi si alte articole...